Kategoriler
Ne & Nasıl

LG Optimus L7 Format Atma

LG Optimus L7 Nasıl Format Atılır?

Bazı nedenlerden dolayı LG Optimus L7 model telefonunuza format atmak isteyebilirsiniz. Eğer format atmaya karar verdiyseniz bunu yapmanın iki yolu var. Bunlardan birisi menü üzerinden fabrika ayarlarına döndürerek format atmak diğeri ise tuş kombinasyonu kullanarak format atmak.

Sponsorlu Bağlantılar

LG Optimus L7 Telefona Format Atmadan Önce

ÇOK ÖNEMLİ: Her formattan önce yapmanız gerekenler;

1) Verilerinizi yedekleyin (rehber, galeri, mesaj v.b.).

2) Şarjınız en az %25 – %30 civarında olsun

3) Format işlemi sırasında asla müdahale etmeyin.

LG Optimus L7 Menüden Format Atma

LG Optimus L7 Fabrika Ayarlarına Döndürme

Menü üzerinden format atmak için öncelikle “Ayarlar > Kişisel > Yedekle ve sıfırla > Fabrika verilerine sıfırla > Telefonu sıfırla > Her şeyi sil” yolunu izleyin. Böylece telefonunuz sıfırlama işlemine başlayacaktır. Sıfırlama işlemi yani format işlemi süresince telefona hiçbir şekilde müdahale yapmayın. Aksi taktirde LG Optimus L7 telefonunuz bir daha açılmayabilir.

NOT: EĞER TELEFONUNUZA HAFIZA KARTI TAKILI İSE VE ONU DA BİÇİMLENDİRMEK İSTERSENİZ “Fabrika verilerine sıfırla” EKRANINDA “SD kartı sil” SEÇENEĞİNİ İŞARETLEMELİSİNİZ.

LG Optimus L7 Tuş İle Format Atma (Recovery Mode)

LG Optimus L7 Donanımdan Format Atma (Kurtarma Modu)

Bu yöntem telefonuza erişim yapamadığınız yada telefonunuzun açılmaması gibi zamanlarda kullanabilirsiniz. Örneğin desen kilidinin, mail adresinin ve şifrenin unutulduğu zamanlar gibi.

Eğer LG Optimus L7 telefonunuza tuşları kullanarak format atmak istiyorsanız öncelikle telefonunuzu tamamen kapatın. Telefonunuz kapandıktan sonra “Güç” tuşu ve ses kısma tuşunu kullanmanız gerekiyor. Bu 2 tuşa aynı anda basın ve ekranın ışığı yandığı zaman ekranın ön sağ bölümünde bulunan seçenekler tuşuna da dokunup bekleyin. Ekranda LG yazısını gördüğünüzde bütün tuşları bırakabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir süre sonra Android robot ekrana gelecektir ve bu formatlama işleminin başladığı gösterir. Bu işlem sırasında herhangi bir müdahale yapmayın. Sadece bekleyin. Müdahale yaparsanız telefonunuzu bir daha kullanamayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com