Kategoriler
Mobil

LG V20 Satış Tarihi ve Fiyatı Açıklandı

LG V20 Ne Zaman Çıkacak?

LG, bir süre önce açıkladığı dev ekranlı V20 modelini satış sunuyor. LG V20 akıllı telefonun fiyatı ve satış tarihi belli oldu. Tanıtımı yapılırken sahip olduğu özelliklerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran V20, heyecan uyandırmış ve ne zaman satışa çıkacağı merak konusu olmuştu.

Sponsorlu Bağlantılar

Çift ekranlı, arka bölümdeki çift kameralı, sağlam kasa ve daha birçok farklı özelliği ile artık V20 raflarda yerini almaya hazırlanıyor. Üst sınıf akıllı telefon kategorisindeki bu model 29 Eylül 2016 tarihinde ilk olarak Güney Kore’de satışa sunulacak. Bu tarihi açıklayan ise Kore Times web sitesi. Bu telefon ABD’de ise 21 Ekim 2016 tarihinde satışa sunulacak. LG V20’nin Avrupa’da ne zaman satışa sunulacağı ise hala netlik kazanmadı.

LG V20 Fiyatı

LG V20 akıllı telefonun fiyatı ise Güney Kore’de 899.8 KRW. Dolar olarak karşılığı 803 Dolar, yada Euro olarak karşılığı 718 Euro. Bu fiyat diğer ülkelerde değişkenlik gösterecektir. LG V20’nin ABD ve Avrupa fiyatları ise henüz belli değil.

LG V20 Özellikleri ve Fiyatı

LG V20 Kısaca Özellikleri

Bu modelin 5.7 inç ekranı, 16 megapiksel arka kamerası, çıkarılabilir 3200 mAh bataryası bulunmakta. Çift çekirdekli işlemcisi olan bu akıllı telefonun işlemci yonga seti modeli ise Snapdragon. Ayrıca kalınlığı 7.6 mm ve ağırlığı ise 174 gram. Bu akıllı telefonun video kayıt çözünürlüğü 4K kalitede.

LG V20 Tüm Özellikleri İçin Tıklayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com