Kategoriler
Mobil

LG V30’un Bazı Özellikleri LG Tarafından Onaylandı

Dar Çerçeveli 6 inç QHD+ OLED FullVision Ekran ve Gorilla Glass 5 Koruma

Söylentilerin ardından LG, bir sonraki amiral gemisi V30 akıllı telefonun V20’ye kıyasla %20 daha az üst çerçeve ve %50 daha düşük alt çerçeve ile 6 inç QHD+ OLED FullVision ekran ile geleceklerini doğruladı.

Sponsorlu Bağlantılar

Ayrıca ekran çözünürlüğü 1440 × 2880 piksel olacak. OLED ekranın dijital görüntüler için sRGB renk alanının %148’ini, dijital sinema için ise DCI-P3 2 renk alanının %109’unu sunacağını ve LCD ekrana kıyasla daha hızlı operasyonel tepki süresi sağlayacağını söylüyor. Üstelik HDR10’u da destekliyor.

Her Yönüyle En İyisi Olacak Gibi

P-OLED olarak da bilinen plastik OLED teknolojisi kullanıldığından, kenarları daha ergonomik bir tasarıma izin vermek için kavislendirildi ve LG, el de daha iyi bir his sunacağını ve yanma problemini ortadan kaldırmak için gelişmiş kapsülleme ve piksel tarama teknolojisi kullandığını söylüyor.

LG, “Kapsülleme, piksellerin oksidasyonunu önemli ölçüde azalttı ve LG’nin piksel tarama teknolojisi, her piksele daha az enerji uygulanmasını ve pil gücünden tasarruf edilmesini sağladı” dedi.

V30’un gelişmiş düşük ışıklı kamera performansı sunan f/1.6 diyaframlı bir arka kamera ve kısayollara ve bildirimlere hızlı erişim sağlamak için yüzen bir çubukla ikinci ekranın yerini aldığı da söyleniyor. 31 Ağustos tarihli LG V30 IFA’nın açıklaması, CEST sabah 09: 00’da başlıyor.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com