Kategoriler
Mac OS

Mac İçin Ücretsiz Anlık Mesajlaşma Uygulaması – WeChat

SMS Devrini Kapatan Uygulamalar

Son zamanlarda popüler olan ve cep telefonları ile SMS devrini sona erdiren birçok anlık mesajlaşma uygulamaları bulunmakta. Başta WhatsApp olmak üzere TicToc, Line, KakaoTalk ve Telegram Messenger gibi birçok benzer uygulama da mevcut. Bunlar içinde ücretsiz ve popüler olan anlık mesajlaşma uygulamalarından WeChat uygulaması artık MAC cihazlarda. Android, iOS, Windows Phone, Symbian, BlackBerry ve PC derken şimdide Mac bilgisayarlarda.

Mac İçin WeChat

Mesajlaşma uygulamalarının Android ve iOS sürümleri ile yetinmeyen firmalar, uygulamalarının PC ve Mac sürümlerini de yayınlayarak rakiplerinin bir adım önüne geçmeye çalışıyordu. Geçtiğimiz gün WeChat firması da PC sürümü bulunan uygulamasının Mac sürümünü de yayınlayarak toplamda 7 platformda boy göstermeye başladı.

Sponsorlu Bağlantılar

WeChat for Mac

Ücretsiz olarak sunulan WeChat uygulamasında bazı özel ifadeleri indirmek için bir ücret ödemeniz gerekiyor. Bunun haricinde uygulamayı iOS, Android, Windows Phone 8, Nokia S40, BlackBerry, PC ve Mac platformlarında ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Mac İçin WeChat İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com