Kategoriler
İnternet

MAC OS Chrome İçin Yandex.Elements Eklentisi

Yandex.Elements Mac Bilgisayarlarda

Yandex.Elements uygulaması artık MAC işletim sistemli bilgisayarların Chrome internet tarayıcılarında. Öncelikle Yandex.Elements uygulamasının faydalarından bahsedelim. Yandex.Elements uygulamasını Chrome tarayıcınıza indirdiğiniz zaman tarayıcınızdan hava durumu, trafik durumu, e-postalarınızı, sosyal ağdaki gelişmeleri görebilir, çeviri yapabilirsiniz.

Ayrıca açtığınız her yeni sekmede boş sekme değil işinizi kolaylaştıracak küçük görseller görürsünüz. İşte bütün bunların hepsi Mac kullanıcıların hizmetinde. Windows, Mac OS X ve Linux işletim sistemlerinde Firefox, Internet Explorer, Opera tarayıcılarına eklenebilen Yandex.Elements, yeni sürümüyle Mac OS X üzerinde Chrome kullananların da hayatını kolaylaştırıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Yandex-Elements-Mac

Herşey Gözünüzün Önünde

Chrome tarayıcı kullanan Mac OS X işletim sistemi sahipleri, Yandex.Elements sayesinde Yandex.Mail, Gmail, Sosyal Ağlar için bildirimler, Görsel Favoriler, Hava Durumu, Trafik, Çeviri ve Güvenlik eklentilerinden istediklerini indirerek tarayıcılarının yeteneklerini arttırabilecekler. Yandex.Elements ile kullanıcılar artık e-posta bildirimlerini de anlık olarak görebilecek. Hem Windows hem de Mac OS X için geçerli olan bu özellik ile kullanıcılar, “Mail Kur” butonuna tıkladığında, “Gmail” ve “Yandex.Mail”den birini ya da her ikisini tarayıcılarına ekleyip kullanabilecekler.

Bu şekilde kullanıcılar, Gmail hesaplarına yeni bir e-posta geldiğinde, ekranlarının sağ alt köşesinde belirecek görsel bildiri (Pop-up) sayesinde, yeni e-postadan anında haberdar olacaklar. Kompakt ve kullanışlı tarayıcı eklentisi Yandex.Elements’in, Firefox için Windows/Mac OS X sürümleri ve ayrıca Internet Explorer için Windows versiyonu da bulunuyor.

MAC OS Chrome İçin Yandex.Elements İndir Download

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com