Kategoriler
Özel Teknoloji

Microsoft Holographic İle Her Şey Çok Daha Gerçek

Microsoft Holographic Teknolojisi Mükemmel

Tüm dünyayı gerçek anlamda gezmek için oralara gitmenize gerek yok. Microsoft Holographic, gezmek istediğiniz yerleri gerçeklik teknolojisi ile ayağınıza getiriyor. Yani Microsoft Holographic VR gözlüğü ile hem bilgisayarda yaptığınız bütün işleri yapın hemde dünyayı önünüze koyup istediğiniz yere gidin. Aşağıdaki videoda ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaksınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir süredir çalışmalara devam eden Microsoft Holographic ile ilgili bir açıklama geldi. Microsoft Holographic teknolojisinin ne zaman ve hangi platformlar ile geleceği açıklandı. Yakın zamanda Microsoft, arttırılmış ürünü olan Holographic piyasaya çıkacak.

Microsoft Holographic İle Her Şey Çok Daha Gerçek-1

Pokemon Go Oyunu Tarihi Erkene Aldı

Microsoft, aslında bu ürününü daha sonraki zamanlarda piyasaya sunacaktı ama Pokemon Go oyunundaki artırılmış gerçeklik deneyimi tarihi erkene aldırdı. Buna göre Microsoft, Holographic ürünün önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

Microsoft Holographic Windows 10’a Geliyor

Microsoft Holographic İle Her Şey Çok Daha Gerçek-2

2017’nin başlarında Windows 10 işletim sistemi kullanıcılarına bu ürün sunulacak. Microsoft Holographic ürünü yukarı, aşağı, sağ, sol, ileri, geri şeklinde 6 yönlü bakış açısı sunmakta. Bu özelliği ile AR ve VR cihazlarından ayrılıyor. Hem 2 boyutlu hemde 3 boyutlu uygulamaları görebileceğiz.

Microsoft Holographic Video

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com