Kategoriler
İnternet

Microsoft Office Programına En İyi Alternatif Programları

Ücretsiz Office Programı Kullanın

Bilindiği gibi Ofis programları konusunda Microsoft liderlik koltuğunda oturmakta. Hemen hemen bütün ihtiyaçlara cevap veren ve her yeni çıkan sürümlerinde biraz daha kendini geliştiren Micrososft’un Office programları aynı zamanda ücretli. Birçok kişi bu Office programını kullanmak istese de ücretli olması insanları farklı alternatiflere yönlendirmekte.

İnsanların bu alternatiflere yönelmelerinin nedeni ise fiyatının biraz yüksek olması. Bundan dolayı sizler için Microsoft Office programının yerine kullanabileceğiniz alternatif programları ve hizmetleri bir araya getirdik. Microsoft Office programına alternatif olarak 2 seçenek sunacağız. Bunlar;

Sponsorlu Bağlantılar
  • Microsoft Office Online
  • Google Drive

Alternatif Ofis (Office) Programları

Microsoft Office Online

Microsoft Office Online

İnternet üzerinden başta Word, Excel ve Powerpoint olmak üzere bütün Office programlarını ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir online hizmet. Ayrıca 15 GB bulut depolama alanı da ücretsiz. Microsoft hesabı yada Office 365 hesabı girişiniz ile hemen kullanabilirsiniz.

Microsoft Office Online Kullanmaya Başla

Google Drive

Google Drive

15 GB ücretsiz depolama alanı sunan Google Drive ile Gmail hesabınız ile giriş yaptıktan sonra her türlü ofis ihtiyaçlarınızı buradan çevrimiçi olarak karşılayabileceksiniz. Başta Word, Excel ve Powerpoint olmak üzere diğer ofis uygulamalarını da burada bulacaksınız.

Google Drive Online Kullanmaya Başla

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com