Kategoriler
iOS

Microsoft, Prisma Benzeri Uygulama Geliştirdi

Prisma Yerine Pix Uygulaması

iPhone için Microsoft’un AI destekli Pix uygulaması Prisma benzeri filtrelerle güncellendi. Microsoft, AI tarafından desteklenen Pix kamera uygulamasını Prisma’ya benzer filtrelerle güncelledi. Özellik, Microsoft’un Asya araştırma laboratuarı ve Skype ile işbirliği içinde geliştirildi. Pix Styles, resimleri popüler sanat eserlerinden esinlenerek stillere dönüştürür ya da resmi ateş halindeymiş gibi görünmesi gibi bir efekt ekler. Microsoft’a göre, Pix Style, dokuyu, deseni ve tonları fotoğrafa diğer benzer uygulamalar gibi tekdüzelikle değiştirmeden seçilen stilde aktarıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Şu anda, Cam, Petals, Bacau, Kömür, Kalp, Ateş, Honolulu, Zing, Pop, Parlak ve Dalgalanmalar gibi 11 benzersiz Pix stileri arasından seçim yapabilirsiniz. Önümüzdeki haftalarda daha fazlası da eklenecektir. Pix Styles, verilerinizi kullanmadan doğrudan cihazınızda çalışır ve bekleme sürelerini kısaltır.

Zaman Çizelgesi Videosu Oluşturun

Sıradaki, Pix Paintings olarak adlandırılan bir başka özellik ise, gerçek zamanlı olarak boyanmış gibi, resminizin bir zaman çizelgesi oluşturarak size kısa bir yaratılış videosu sunuyor. Microsoft geçen yıl iPhone için Pix’ı piyasaya sürmüştü.

iPhone İçin Microsoft Pix Camera Uygulaması İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com