Kategoriler
İnceleme

Mission Impossible: Rogue Nation Nasıl Oynanır?

Görevimiz Tehlike 5 Oyunu Çıktı

Bilindiği gibi Görevimiz Tehlike (orjinal ismi Mission Impossible) filmi ABD’li aktör Tom Cruise’un başrolde oynadığı seri film. En son beşincisi çıktı. 31 Temmuz 2015’de ülkemizde vizyona giren bu filmin aynı zamanda oyunu da çıktı. Glu Games tarafından geliştirilen oyun filmden esinlenilerek hazırlanmıştır.  Oyunu ismi ise film ile aynı; Mission Impossible: Rogue Nation.

Sponsorlu Bağlantılar

Görevimiz Tehlike 5 Oyunu Nasıl Oynanır?

Mission Impossible: Rogue Nation oyununu Türkçe’ye çevirirsek Görevimizz Tehlike: Haydut Devlet diyebiliriz. Bu oyunun nasıl oynandığı sizlere anlatmaya çalışacağız.

Mission Impossible Rogue Nation mobil oyun_2

Oyunu açtığınızda sizi birçok görevler beklemekte. Görevi yerine getirmek için göreve girdiğiniz zaman ise ne yapmanız gerektiğini yani hedefi size söylüyor. Oyunun boyutu fazla değil ve hem Android hemde iOS için ücretsiz olarak yayınlanmakta. Oyundaki görevler oldukça kısa. Sizleri fazla yormadan oynayacağınız görevler ardı ardına.

Mission Impossible Rogue Nation mobil oyun

Oyunda kullanacağınız silahlar ise değişiyor. Görevinize göre bazen normal silah, bazen sniper, bazen alev silahı, bazen roket v.b. kullanabiliyorsunuz. Hareket anlamında çok fazla bir seçeneğiniz yok. Sadece sağa ve sola gidiyorsunuz. Ama bazı görevlerde ileri gitme imkanınızda var. Oyunun grafikleri oldukça iyi. Görevlerinizi yerine getirirken düşmanlarınız bir yerde toplanmış ise roket atarak hepsini öldürebilirsiniz.

Mission Impossible Rogue Nation mobil oyun4

Oyunun sonunda öldürmeniz gereken patronu yani Boss’u öldürdüğünüz zaman son atışınız slow motion olarak ekrana gelmekte. Görevinizi yerine getirirken kazandığınız puanlar ve bonuslar oluyor. Bunları yeni silahlar almak için kullanabiliyorsunuz. Bunun için mağazaya girmelisiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Mission Impossible Rogue Nation mobil oyun_3

Mission Impossible: Rogue Nation Fragman

Android İçin Mission Impossible: Rogue Nation İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Mission Impossible: Rogue Nation İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com