Kategoriler
Mobil Özel

Mobil İçin En İyi Boyama Kitabı Uygulamaları

Akıllı Telefon ve Tabletler İçin Boyama Kitabı Uygulamaları

Bir zamanlar renkli renkli boyama kalemleri ile saatlerce boyama kitaplarını boyamaktaydık. Ama artık teknolojinin gelişmesi ile bunu akıllı telefon ve tabletlerinizden yapabilirsiniz. Normal şartlarda bu iş her ne kadar küçükler için görünse de boyama zevkinden geri kalmak istemeyen büyüklerde olabilir. Bunun için geliştirilen birçok uygulama bulunmakta. Yani akıllı telefon ve tabletlerinizde hem büyükler için hemde küçükler için boyama yeteneğinizi ortaya koyabileceğiniz bir çok uygulama mevcut. Bizler de bu alanda en iyileri bir araya getirdik.

Sponsorlu Bağlantılar

Android ve iOS İçin En İyi Kitap Boyama Uygulamaları

Colorfy

Çiçekler, desenler, kediler, bahçeler v.b. gibi desenleri bulabileceğiniz bu uygulama ile boyama çalışmalarını yapabilir ve paylaşabilirsiniz. Android ve iOS akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz başarılı bir uygulama.

Android İçin Colorfy İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Colorfy İndir

Colory

Yüzlerce görüntü ve desenin bulunduğu uygulama 10’dan fazla kategori mevcut. Renk paletinizi özelleştirebilir, yarıda kalan çalışmalarınızı kaydedebilirsiniz. Üstelik hem küçüklere hemde büyüklere hitap eden bir uygulama.

Android İçin Colory İndir

Adult Coloring Book

Daha çok büyükler için geliştirilen bu uygulamayı kullanmak oldukça kolay. Hem Android hemde iOS platformları için yayınlanan uygulama filtre ekleme, boyama, renk paletini kişiselleştirme gibi özelliklere sahip.

Android İçin Adult Coloring Book İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Adult Coloring Book İndir

Colorfly

Daha detaylı çalışmalar yapabileceğiniz bu uygulamada alanındaki başarılı uygulamalardan birisi. Hem Android hemde iOS platformları için yayınlanmakta. Çalışmalarınızı paylaşma imkanınız da var.

Sponsorlu Bağlantılar

Coloring Book

Her ne kadar az da olsa reklam bulunmakta ve kullanırken bu reklamlar rahatsız etmekte. Google Drive destekli bu uygulama Android akıllı telefon ve tabletlerinize yükleyebilirsiniz.

Android İçin Coloring Book İndir

ColorMe

Ücretsiz olarak yayınlanan uygulama bu alanda popüler uygulamalardan birisi. Kullanması son derece kolay olan uygulama hem Android hemde iOS platformu için indirilmeye hazır.

Android İçin ColorMe İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin ColorMe İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com