Kategoriler
İnceleme

Modern Command Nasıl Oynanır?

Üssünüzü Koruyun

Bu oyun bir bölge savunma oyunu. Yani size verilen belli bir bölgeyi savunmak zorundasınız. Tabi bunu yaparken sahip olduğunuz silahları ve ekipmanları kullanıyorsunuz. Oyunu oynamadan önce oyunun özelliklerinden biraz bahsedelim.

Sponsorlu Bağlantılar

Türkçe Dil Desteği Yok

Oyunun Türkçe dil desteği yok. Dolayısıyla İngilizce oynamak zorundasınız. Oyun Google Play Store ve App Store’da ücretsiz olarak yayınlanmaktadır. Oyunun başında size verilen birkaç silah var ve bunları geliştirme imkanınız da var. Zamanla yeni silahlar da satın alabiliyorsunuz. Oyunun araştırma-geliştirme bölümü de mevcut. Buradan kendi silahınızı yapma seçeneğiniz var. Böylece düşmanlarınızdan bir adım öne geçme şansınız oluyor.

Modern Command mobil1

Oyunu oynamaya başlayınca size belli bir bölge veriliyor. Bu bölgeyi bitirine kadar burada oynayıp daha sonra başka bir bölgeye geçiyorsunuz. Oyunun “Training” ve “Campaign” bölümleri var. “Campaign” bölümünden oyuna başladığınız zaman alt menü de bulunan bölüme silahlarınızı yerleştiriyorsunuz. Ardından oyuna başlıyorsunuz.

Düşmanları Yok Edin

Modern Command mobil2

Oyun ilk açıldığında alana sizin üssünüz kuruluyor. Sonrasında düşmanlarınız size saldırmaya başlıyor. Saldırmak istediğiniz silahı seçmek için alt bölümdeki o silahın resmine dokunun. Oyunda ilerledikçe oldukça zor olmaya başlıyor. Çünkü size saldıran askerler ve araçlar daha güçleniyor verdikleri zararlarda büyük oluyor. Ekranın üstünde yeşil alanda ise size yapılan hava saldırılarını görebilirsiniz. Sizin üssünüzün saldırı alanı işaretlerle belirlenmiş durumda. Dolayısıyla düşmanlarınız bu alana girdikten sonra saldırmaya başlayın.

Modern Command mobil3

Diğer bir konu düşmanlarınız tek bir yönden gelmiyorlar. 2, 3 veya daha fazla yönden geldiği durumlarda oluyor. Oyunda eğer hava saldırı yapacak aracınız varsa düşmanlarınıza hava saldırısı da yapabilirsiniz. Roket atar silahınız peşpeşe 2 tane roket atabiliyor. Bunu yaptıktan sonra belli bir süre beklemek zorundasınız. Üssünüzün can çubuğu tükenmeden önce düşmanlarınızı öldürmelisiniz. Aksi taktirde oyun biter.

Sponsorlu Bağlantılar

Modern Command mobil4

Bölüm sonunda kazandığınız paraları ve puanları görebiliyorsunuz. İsterseniz bir sonraki seviyelere geçmeden önce silahlarınızı ve araştırma-geliştirme bölümünüzü gözden geçirip yapabileceğiniz işlemleri yapabilirsiniz.

İyi Oyunlar…

Modern Command Fragman

iOS İçin Modern Command İndir

Android İçin Modern Command İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com