Kategoriler
Oyun

Mortal Kombat X İçin Türkçe Yama

Yepyeni Bir Mortal Kombat Oyunu

Mortal Kombat oyununun 10. serisi olan Mortal Kombat X oyunu bilgisayarlar ile birlikte birçok platforma geldi ve kabuklarından sıyrılarak kendi alanında belki de çığır açtı. Kanlı ve ölümcül dövüşleri ile +13 ve hatta +18 yaş sınırlaması getirilmesi gerekiyor. Oyun grafikleri ve dövüşçülerin karakteristik özellikleri bu dövüşleri kaçınılmaz yapıyor. Hatta Mortal Kombat X, biraz aşırıya kaçmış da diyebiliriz. 2015 yılının Nisan ayından beri oyunseverlerin oynadığı bu oyun artık Türkçe.

Sponsorlu Bağlantılar

Single modu tamaen Türkçe olan bu oyunda bütün yazılar karşımıza Türkçe olarak gelmekte. Ama Multiplayer ve İki Oyuncu modları Türkçe değil. Bu Türkçe yama sadece bilgisayarlarda oynanan Mortal Kombat X oyunu için geçerli.

Mortal Kombat X Türkçe Yama Kurulumu

Mortal Kombat X Türkçe yama

Mortal Kombat X için Türkçe yama indireceğiniz sayfada nasıl kurmanız gerektiği anlatılmakta. Ayrıca eğer sorularınız olursa da yine aynı sayfadan sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Oyunun Türkçe yaması ile ilgili bir de video yayınlandı. Bu videoyu da izleyerek Türkçe yamayı indirmeden not verebilirsiniz. Oyunu Türkçe hale getiren ekip turkceoyunmerkezi.com ekibi. İyi eğlenceler…

Mortal Kombat X Türkçe Yama Video

Mortal Kombat X Türkçe Yama İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com