Kategoriler
Mobil

Moto G Ferrari Edition Özellikleri ve Fiyatı

Ferrari Hızında Motorola

Motorola’nın en son tanıttığı uygun fiyatlı akıllı telefonu Moto E ile bugünlerde Türkiye’de satışa sunulan akıllı telefonu Moto G’den sonra şimdi de Moto G Ferrari Edition isimli modeli satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Daha önce Moto E ile ilgili detayları bu haberimizde, Moto G ile ilgili detayları da bu haberimizde sizlerle paylaşmıştık. Moto G Ferrari Edition akıllı telefonu satışa çıktığında muhtemelen Motorola’nın en pahalı akıllı telefonu olacaktır.

Hem Moto G’nin orijinal versiyonu hem de geçtiğimiz gün ortaya çıkan Moto G LTE’den daha pahalı olan bu versiyonun adı ise ‘Moto G Ferrari Edition’. Adından da anlaşılacağı üzere ünlü otomobil üreticisi Ferrari’nin özel bir versiyonu olan bu modelin arka tarafında ve yazılımında Ferrari’den kalıntılar görmek mümkün.

Sponsorlu Bağlantılar

Moto G Ferrari Edition akıllı telefon

Moto G Ferrari Edition Özellikleri ve Fiyatı

Cihazın özellikleri arasında, 4.5-inç 720p ekran, dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemci, 5MP arka kamera, 1GB RAM, microSD desteği ve Android 4.4 işletim sistemi gibi özellikler bulunuyor. Motorola bu cihazı ilk etapta Meksika’da Haziran ayı itibarıyla satışa sunacak. 387 dolar civarında bir fiyat etiketi bulunan cihazın diğer ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz belli değil.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com