Kategoriler
İnceleme

MotoGP 15 Nasıl Oynanır?

Profesyonel Bir Motor Yarışı Oyunu

MotoGP 15 versiyonu bir önceki versiyon olan MotoGP 14’e göre çok farklı özelliklere sahip değil. Sadece küçük detaylar eklenmiş. Yani yeni oyun modları, yeni detaylar ve kariyer modunda bazı değişiklikler var. MotoGP 14 ile başlayan yeni nesil grafik motoru devam etmekte. Ama bu seride grafik motorunda bazı geliştirmeler yapılmış. Yani oyunun grafik kalitesi MotoGP 14’e göre daha iyi.

Sponsorlu Bağlantılar

İstanbul Park Yok

Gerçek hayattaki MotoGP yarışlarının resmi oyunu olduğu için bu yarışlarda bulunan bütün araçlar ve yarışçılar oyunda mevcut. Yani hepsi lisanlı olarak oyun içinde yer almakta. Küçük bir detaya değinmek gerekirse İstanbul Park oyunda yer almıyor.

Resmi Büyütmek İçin Resmin Üzerine Tıklayın

Oyunun mantığı kolay olsa da oynaması oldukça zor. Analoglar ile oynaması size zorluk çıkarabiliyor. Oyuda motorunuzu kullanabilmenizin bir püf noktası gaz ve fren ayarlarını iyi yapmalısınız. Çünkü aksi taktirde takla atma ihtimaliniz var. Takla attığınız taktirde ise yarışa tekrar dönmek en az 4-5 saniyenizi alıyor ve bu açığı kapatmak son derece zor.

Hata Yaptığınızda Zamanı Geriye Alın

Oyunun en dikkat çekici özelliği ise bir hata yaptığınız taktirde oyunu 10 saniy gibi bir süre geri alabiliyorsunuz. Böylece o hata yaptığınız anı tekrar yaşayıp orayı hatasız geçme seçeneğiniz oluyor. Yani size ikinci bir seçenek veriliyor. Ama durum sınırsız değil. Oynadığınız moda göre sayısı değişebiliyor.

Resmi Büyütmek İçin Resmin Üzerine Tıklayın

Geniş Bir Kariyer Moduna Sahip

Oyunda birden fazla oyun modu bulunmakta. Bunlardan Tekli oyuncu menüsünde yani Single Player menüsünde Instant Race, Grand Prix, Championships, MotoGP Career ve Time Attack modları bulunmakta. MotoGP Career yani kariyer modu son derece geniş tutulmuş.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir diğer menü Özel Etkinlikler menüsü yani Special Events menüsü. Bu menüdeki modlar Beat The Time, Real Events 2014 ve 2-Stroke Events. Bir diğer menü ise Multiplayer menüsü. Burada ise Online ve Split Screen modları var. Splir Screen modu çok seveceğinizbir mod. Bu modda iki oyuncu ekranı ikiye bölüp yarışabiliyor.

Motorunuzu Özelleştirin

Resmi Büyütmek İçin Resmin Üzerine Tıklayın

MyGP menüsünde ise sahip olduğunuz moturunuzu özelleştirebiliyorsunuz. Yani moturunuzu istediğiniz gibi geliştirip modifiye edebiliyorsunuz. Oyunda yarışmaya başladığınız zaman birçok motor sürücüsü ve içerik kilitlidir. Size seviye atladıkça ve başarılar kazandıkça bu kilitli menüler açılmaktadır. Örneğin yarış yapacağınız motor sürücüsünün üzerine geldiğiniz zaman o sürücüyü kullanabilmek için hangi seviyede yani level de olmanız gerektiğini size gösteriyor.

Pilotunuzu yani motor sürücünüzü ve haritayı seçtikten sonra karşınıza oyun ile ilgili ayarlar menüsünü çıkarıyor. Burada istediğiniz ayarları değiştirdikten sonra yarışa başlıyorsunuz.Yarış başlamadan hemen önce seçtiğiniz pist ile ilgili video gösterisi de gösterilmekte. Oyunda hızlı olmaya değil motorunuzu kontrol etmeye odaklanmalısınız.

MotoGP 15 Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows Vista SP2 / Windows 7 SP1 / Windows 8 / Windows 8.1
  • İşlemci: Intel Core i3-530 2.93 GHz / AMD Phenom II X4 850 3.30 GHz
  • Ram: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 1GB / ATI Radeon HD 6790 1GB
  • DirectX: Versiyon 10
  • HDD: 30 GB boş alan
  • Ses Kartı: DirectX uyumlu
  • Ek Note: Grafik kartların dizüstü bilgisayar sürümleri de çalışabilir ancak resmi olarak desteklenmemektedir.

MotoGP 15 Fragman

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com