Kategoriler
Mobil

Motorola Moto E Akıllı Telefon Özellikleri ve Fiyatı

Moto E Resmi Olarak Duyuruldu

Son zamanlarda dedikoduları dönen Motorola’nın yeni akıllı telefonu Moto E modeli sonunda resmi olarak tanıtıldı. Hem özellikleri ile hemde fiyatı ile merakla beklenen Moto E, beklentileri büyük oranda karşıladı. Özellikle fiyatı ile şaşkınlık yarattı. Bu özelliklere sahip bir akıllı telefonun bu fiyatta olması rekabeti artıracak türden.

Daha önce fiyatı ile ilgili detayları bu haberimizde, teknik özellikleri ile ilgili detayları da bu haberimizde sizlere aktarmıştık. Londra’da düzenlenen etkinlikte görücüye çıkan Motorola Moto E, daha önceden sızdırılan teknik özellikler ile hemen hemen aynı donanımlara sahip.

Sponsorlu Bağlantılar

Motorola Moto E Özellikleri

256ppi piksel yoğunluğu sunuyor. Gücünü 1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemciden alan cihazda, 1GB RAM ve 4GB dahili depolama alanı bulunuyor. MicroSD kart desteği ile 32GB’a kadar genişletilebilen hafızanın yanı sıra cihaz Android 4.4.2 KitKat ön yüklü olarak geliyor. Bluetooth, GPS ve FM Radyo ve Wi-Fi gibi birçok bağlantı seçeneği sunan Moto E’de 1980mAh değerinde batarya mevcut. Yaklaşık 1 gün boyunca kullanım ömrü vaat eden akıllı telefonun, arka tarafında ise 5MP’lik ana kamera yer alıyor.

Motorola Moto E akıllı telefon özellikleri fiyatı

Moto E Fiyatı ve Satışa Çıkarıldığı Ülkeler

Motorola Moto E bugün itibariyle 117 dolar fiyat etiketi ile Hindistan, İngiltere, Brezilya, Meksika, İspanya ve Kanada’da tüketicilerin beğenisine sunuldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com