Kategoriler
Özel Teknoloji

Motorola Verve Loop Bluetooth Kulak İçin Kulaklık Çıktı

Su Geçirmez Motorola Verve Loop Bluetooth Kulaklık

Motorola Verve Loop Bluetooth kulak içi su geçirmez kulaklıklar piyasaya çıktı. Shyam Telecom, Motorola Verve Loop Sports Bluetooth kulak içi kulaklığını duyurdu. Egzersiz yaparken güvenilirlik için ter ve hava koşullarına dayanıklılık (IP54) özellikliğine sahip bir kulaklık.

Sponsorlu Bağlantılar

Motorola Verve Loop, şarj başına 6 saate kadar çıkan bir lityum iyon pil ile güçlendirilmiş. 20 dakikalık bir şarjl ile 1 saatlik bir kullanım süresi sunabilir. Çok Noktalı Teknoloji entegre edilmiş. Yani Bir kullanıcının iki akıllı telefonu aynı anda bağlamasına izin verir ve 20 metreye kadar su geçirmez. Ses seviyesini yönetmek ve aramaları cevaplamak için yerleşik kontroller de bulunur.

Konforlu ve Hafif

Kulaklık, egzersiz sırasında ekstra konfor sağlamak için 3 ilave kulak kancası ve silikon jel ile birlikte verilir. A2DP (Gelişmiş Ses Dağıtım Profili), HF ve AVRCP özelliklerine sahiptir ve eller serbest arama ve sesli yardım sağlar. Verve Loop, Android ve iPhone ile uyumludur. Üstelik 4.5 gramdan daha hafiftir. Motorola Verve Loop Bluetooth Kulak içi kulaklık Kömür Grisi/Siyah ve Turuncu/Siyah renk seçenekleri ile geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com