Kategoriler
Yazılım

MP4 Video’yu MP3 Ses Formatına Dönüştürme

MP4’ü MP3’e Dönüştürme

MP4 video dosyalarını MP3 ses formatlarına dönüştürmenin birçok nedeni olabilir. Birisiyle, MP4 videolarını izlemek için zamanınız olmadığı halde hareket halindeyken şarkıları duyabilirsiniz. Veya birisinin telefonunun MP4 veya başka bir şeyi desteklememesi de mümkündür. Ana nokta, MP4’ü MP3 formatına dönüştürmek istiyorsanız, o zaman bu makale size bunu nasıl yapabileceğinizi söyleyecektir.

Sponsorlu Bağlantılar

Aslında bu yazıda size MP4 video formatlarını MP3’e dönüştürmenin en olası ve en kolay yollarını söyleyeceğim. Bilgisayarınızda indirmek için internet üzerinden ses dönüştürme yazılımı sunan bir çok video var. Bu yazılımlar farklı platformlar için mevcuttur. Öte yandan, bazı çevrimiçi servisleri kullanarak MP4’ü MP3’e dönüştürebilirsiniz. Size MP4’ü MP3’e dönüştürmek için her iki yönteminden de bahsedeceğiz.

MP4 Video Dosyasını MP3 Ses Formatına Dönüştürme

Şimdi size MP4 video dosyasını MP3 ses formatına dönüştürmenin iki olası yolunu söyleyeceğim.

1. Yöntem: Platform Tabanlı Yazılımı Kullanma

Daha önce de belirttiğim gibi, web’de MP4’ü MP3 ses formatına dönüştürmek için bilgisayarınıza indirmek için çok sayıda yazılım var. Bu yüzden size bilgisayarınızın platformunda indirebileceğiniz ses dönüştürücüler gibi bir kaç videodan bahsedeceğiz.

Any Video Converter

Bu program, istediğiniz herhangi bir formatta videoları dönüştürebileceğiniz harika bir video dönüştürücüsüdür. Her şeyden önce bu yazılımı indirip kurduktan sonra herhangi bir Video Dönüştürücüsü’nü açın, video içe aktarın, tercih ettiğiniz biçimi seçin ve dönüştürme işini yapın. MP4 video dosyasını MP3 formatına dönüştürmek istiyorsanız, MP4 dosyasının dönüştürüleceği MP3 formatını seçmeniz gerekir. Bu program ücretsiz olarak yayınlanmaktadır.

Sponsorlu Bağlantılar

Any Video Converter İndir

4Media MP4 to MP3 Converter

MPEG1, MPEG2, MPEG4, WMV, AVI, MP4, 3GPP, 3G2, MOV, RM, RMVB, OGG, DV, H.264 dosyalarını MP3, WAV, AC3, WMA, M4A, OGG, AAC gibi ses dosyalarına basit ve hızlı bir şekilde dönüştürmenize olanak tanıyan MP3 dönüştürme yazılımıdır.

4Media MP4 to MP3 Converter İndir

2. Yöntem: Web Tabanlı Online Araçları Kullanma

MP4’ü MP3’e dönüştürmek için platform tabanlı yazılım dışında, herhangi bir yazılımı indirmeden MP4 formatlarını Mp3’ye dönüştürmek için internette birçok çevrimiçi web siteleri vardır. Bu, video biçimini çevrimiçi ses haline dönüştürebileceğiniz anlamına gelir.

Zamzar MP4 to MP3 File Conversion

Zamzar, MP4 video formatlarını MP3 dosyasına dönüştürmek için kullanılan çevrimiçi bir web sitesidir. Siteyi ziyaret etmeniz yeterlidir ve burada yapılması gereken 4 adım göreceksiniz. Bu 4 adıma şöyle;

  • Dönüştürmek için bir MP4 dosyası yükle
  • Dönüştürmek için tercih edilen bir biçimi seçin, örneğin MP3
  • Dönüştürülen dosyaları almak için E-posta adresinizi girin
  • Son olarak, dönüşümü gerçekleştirmek için Dönüştür düğmesini tıklayın.

Zamzar MP4 to MP3 File Conversion Adresine Git

Cloud Convert File Conversion

Bu site, 100’den fazla farklı ses, video, belge, e-kitap, arşiv, resim, elektronik tablo ve sunum formatları arasındaki dönüşümü destekleyen çevrimiçi bir dosya dönüştürme aracıdır.

Cloud Convert File Conversion Adresine Git

Sonuç

İhtiyacınıza ve kolaylığına göre, yukarıda sağlanan iki yöntemden birisini seçebilirsiniz. Dönüştürmeyi düzenli olarak yaparsanız, sofistike ve çevrimdışı kullanım için herhangi bir platform tabanlı yazılım indirmenizi öneririm. Öte yandan, aniden bir veya iki MP4 dosyasını MP3 ses formatına dönüştürdüğünüzde, web tabanlı çevrimiçi web aracı sizin için uygun olacaktır.

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com