Kategoriler
Teknoloji

Multimedya ve Animasyon için En İyi Profesyonel Çevrimiçi Dersler

Multimedya ve Animasyon Öğrenmek İçin Ne Yapmalıyım?

Günümüz hayatında olduğu gibi herkes kariyer odaklı ve elde etmek istedikleri bazı rüyaları var. İnsanlar sadece mühendislik, medikal ve idari dersleri aradıkları dönem artık geçti. Eğitim alanına modern dersler eklendi ve öğrenciler onlara büyük ilgi gösteriyor. Multimedya ve Animasyon gibi dersler önem kazanmakta. Medya endüstrileri büyüdükçe Animasyon ve multimedya kursları popüler hale geldi. Animasyon halkın çoğu tarafından popüler bir kariyer seçimi haline geldi. Animasyon ve Multimedya endüstrisi yüksekliyor. Bu nedenle kariyer olarak multimedya ve animasyon seçmenin zamanı geldi.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu alan sanat, yaratıcılık ve teknolojiyi bilgisayar grafikleri alanında ve teknolojilerin ilerlemesiyle daha fazla birleştirmektedir. Animatörler bilgisayarları veya diğer elektronik araçları kullanarak özel efektler, animasyon ve diğer görsel imgeler yaratan çoklu ortam sanatçıları olarak bilinirler.

Animatörler animasyon filmleri, gösterişli televizyon reklamları ve çok daha fazlasıyla sahnenin arkasında ayrılmaz bir rol oynamaktalar. Animatörler yaratıcı fikirlere hayat veriyorlar ve bu nedenle beyinlerinin sanatsal sol tarafını ve analitik sağ yanını kullanmaları gerekir. Animasyonda klasik bir derste fotoğraf, illüstrasyonlar ve heykel bulunur. Canlı olarak animasyon ve multimedya seçerken animasyon ve film yapımına yardımcı olan yazılım tekniklerini anlamalısınız.

Animasyon Nedir? 3D Animasyon Nedir?

Bu alan çok rekabetçi. İllüstrasyon, animasyonun belkemiğini oluşturur. Herhangi bir iyi rotanın daima temellerden başlayacağını bilmelisin. Evde veya başka bir yerde öğrenebileceğiniz en iyi profesyonel animasyon ve multimedya çevrimiçi dersleri sunuyoruz. Bu dersler kesinlikle rüyalarınızı seçmenize yardımcı olacak.

Grafik Tasarımı

Grafik Tasarım dersi ticari grafiklerle çalışmak isteyen herkes için çok önemlidir. Grafik Tasarımcısı, sahnenin arkasında çalışan önemli kişilerden biridir. Web sitelerinden cep telefonu uygulamalarına kadar grafik tasarımcının çalışması her yerde görünüyor. Grafik tasarımın temel dersi öğrencilere grafik işlemler ve teknikler içerir.

Sponsorlu Bağlantılar

Grafik Tasarım görüntüleri, metinleri ve fikirleri kitleye aktaran fikirleri birleştiren görsel iletişim sanatı anlamına gelir. Bir grafik tasarımcısı Adobe Illustrator, Photoshop gibi grafik yazılımlarını kullanarak farklı ortam türlerinde ögeler kullanmaktan ve bunları düzenlemekten sorumludur.

Animasyon Film Yapımı

Animasyon Film yapımı yaratıcılığın, hayal gücünün ve teknolojinin bir karışımıdır. Bu ders film yapımı, TV şovları oluşturma, mobil oyunlar, bilgisayar oyunları, medya, web siteleri ve daha pek çok heyecan verici endüstri gibi birçok kariyer seçeneği sunacak. Animasyon Film yapımı Adobe Photoshop Extended, Adobe Audition ve Adobe Premiere Pro gibi yazılımlarla çizimden tasarım, şekil, ışık ve anatomi ile ilgili temel çizim becerilerine odaklanmaktadır.

Bilgisayar Animasyonu

Bilgisayar Animasyonu film, video oyunları, televizyon şovları ve reklamlarda kullanılır. Bilgisayar animasyonu bilgisayar grafikleri kullanılarak animasyonlu görüntüler üretme işlemidir. Bilgisayar animasyonunda animasyon tekniklerini ve animasyon yazılımını inceleyeceksiniz. Modelleme, 2D ve 3D animasyon, karakter animasyonu üzerinde çalışabilirsiniz.

3D animasyon da dahil olmak üzere bilgisayar animasyon dersi ile becerilerinizi ve kariyer fırsatlarınızı geliştirebilirsiniz. Senaryo ve karakter animasyonu gibi animasyonun yaratıcı yönlerini öğrenebilirsiniz.

Web Tasarımı

Web Tasarımı dersinde web sayfalarını nasıl tasarlayacağınızı, biçimlendireceğinizi ve düzenleyeceğinizi öğreneceksiniz. Web tasarımı web sitelerinin üretimi ve bakımı konusunda farklı beceri ve disiplinleri kapsar. Web grafik tasarımı interaktif tasarım, kullanıcı deneyimi tasarımı ve arama motoru optimizasyonu içerir. Herhangi bir siteyi tasarlamak için dikkatli planlama ve düşünme yeteneğine sahip olmalısınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Kendi Animasyon Filminizi Yapın

İnteraktif Tasarım (Etkileşimli Tasarım)

İnteraktif Tasarım dersinde donatılmış öğrencilere sanatın, tasarımın ve kültürün multimedya dünyasına bir araya gelebilmesi için çok disiplinli becerileri kazandırılması amaçlanmaktadır. Bu ders storyboard, mizanpaj, senaryo ve çerçeveleme gibi konularda bilgi verir. Görselleştirme için kavramsal çizim becerileri geliştirmek için öğrencilere analitik ve gözlemsel çizim tekniklerinin temelini sağlar. İnteraktif (Etkileşimli) Tasarım ayrıca öğrencilere görsel iletişimin yaratıcılık ve problem çözme becerilerini öğretir. Temel öğeleri ve tasarım ilkelerini anlayacaksınız.

Multimedya Hazırlama

Multimedya Oluşturma dersi temel olarak faaliyetler, teknikler ve üretimden oluşur. Bu ders multimedya üretimi alanında çeşitli kariyer seçenekleri için hazırlanabilmeniz için tasarlanmıştır. Dijital video, kayıt sesleri, masaüstü düzenleme yazılımı ve dramatik efektler için aydınlatma gibi temel becerileri öğrenirsiniz. Medya hazırlama, küçük bir kalite medyası üretebilmeniz için küçük ekiplerde çalışacağınız ortak bir programdır. Bu aynı zamanda takım çalışmasında size yardımcı olacak ve ekip ruhu kazanacaktır. Ayrıca Adobe Photoshop, AVID, Final Cut Pro ve AfterEffects gibi post prodüksiyon yazılımları hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Mimari Tasarım

Mimari Tasarım grafiksel gösterim ve modelleme yoluyla tasarım kavramlarına vurgu yapar. Bu ders Autodesk 3ds Max, Autodesk Maya, Autodesk Revit, Adobe Photoshop ve Mental Ray ve V-Ray gibi diğer oluşturma aracı da dahil olmak üzere programlar ve 3D animasyon yazılımı ile nasıl tasarlanacağını öğretir. Bu ders mimari, 3D, illüstrasyonlar, sergi, paket tasarımı, film, tiyatro ve TV gibi çeşitli profesyonel alanlarda kullanılan görselleştirme becerileri geliştirebileceğiniz pratik ve kuramsal oturumları bir araya getiriyor.

Video Düzenleme

Video Düzenleme sürecinde video düzenleme temelini ve video düzenleme yazılımını nasıl kullanacağınızı anlayacaksınız. Düzenlemeyi anlatan videodan belgesel düzenlemeye ve bu derste küçük film ya da belgesel yapmanıza yardım edeceksiniz. Video düzenleme yazılımı Final Cut Pro, iMovie, Pro X, Media Composer, Premiere Pro ve çok daha fazlasını içerir.

Görsel Efektler

Görsel Efekt dersi video üretiminin tüm sürecini size öğretecektir. Görsel efektler video üretim sürecinin gerçekten nasıl çalıştığını anlatır. Kavramları ve ne sunacaklarını önceden planlamayı, hareketli grafikleri, kompozisyonu, düzenleme araçlarını kullanarak etkili ses ve video düzenlemesinin sırlarını keşfetmeyi içerir. Bu ders ayrıca grafik tasarım becerilerinizi geliştirmenize ve animasyonlu görsel efektler oluşturmanıza yardımcı olur.

Sponsorlu Bağlantılar

Dijital Görüntü Düzenleme

Dijital Görüntü Düzenleme dersi dijital fotoğraf ekipmanları ve bilgisayar grafik düzenleme tekniklerinin kullanımını kapsar. Tarama, renklendirme, kompozisyon ve rötuş teknikleri içerir.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com