Kategoriler
İnceleme

Mushroom Wars: Space! Oyun İncelemesi

Farklı Bir Strateji Oyunu

Mushroom Wars: Space! oyunu hem Google Play’de hemde App Store’da ücretsiz olarak yayınlanan bir strateji oyunu. Oyun oldukça ilginç bir oyun. Zaten isminden de anlaşılıyor. Oyunda farklı renklerde mantarlar var. Siz kendi mantarlarınız ile karşı tarafın mantarlarına saldırıyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu mantarlarınız ile asker çıkartarak saldırıyorsunuz. Yani mantarlarınızdan belli sayıda askerler çıkıyor. Zaten mantarlarınızdan çıkan toplam asker sayınızı da ekranın en üstünde görebiliyorsunuz. Buradan sizin ve karşı tarafın kaç tane askeri var görüyorsunuz. Oyundaki amacınız da zaten rakibinizin mantar askerlerinin sayısını sıfır yapmak. Oyunun başlarında bu iş oldukça kolay ama ilerledikçe bu son derece zor oluyor.

Mushroom Wars Space inceleme2

Askerlerinizi Feda Ederek Oyunu Kazanın

Oyunu oynarken bazı mantarların yanında bir ok çıkıyor. Bu oka dokunduğunuz da sizin 5 adet askerinizi alıyor ve asker üretme performansınızı artırıyor. Saldırdığınız rakip mantarların gücü bittiğinde yani askerleriniz saldırdığınız mantarı öldürdüğünde o manta artık sizin mantarınızın rengine dönüşüyor ve o mantar sizi oluyor. Tabi ki aynı şey rakip içinde geçerli. Yani sizin mantarlarınız bir anda rakibin mantarlarına dönüşebilir. Ekrandaki bütün mantarlar sizin olana kadar yada rakibin olana kadar oyun devam ediyor.

Mushroom Wars Space inceleme1

Mushroom Wars: Space! Fragman

iPhone, iPad, iPod touch İçin Mushroom Wars: Space! İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com