Kategoriler
İnceleme Özel

Nitro Nation Online İnceleme

Araba Yarışı Oyunu

Nitro Nation Online oyunu oldukça güzel bir oyun. Bu oyun sadece Android ve iOS platformları için yayınlanmakta ve her iki platform içinde ücretsiz. Ama oyun içinde çok fazla satın alımlar mevcut ve dolayısıyla dikkat edilmezse fazla para harcayabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Oyun klasik araba satın alma, upgrade yapma, modifiye yapma, yarışlara katılma, araba satma oyunu. Sahip olduğunuz arabayı modifiye edebiliyorsunuz. Bu bölümde arabanın rengi, motoru, tekerlek, jant gibi parçalarını değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca benzer oyunlarda olmayan bir özellikte satın almış olduğunuz parçaları markette satabiliyorsunuz.

Nitro Nation Online
Nitro Nation Online

Büyük Bir Harita ve Farklı Oyun Modları

Oyunun “Upgrade” bölümünde arabanızın parçalarını geliştirebiliyorsunuz. “My Cars” bölümünde ise satın almış olduğunuz ve satın alabileceğiniz arabaları görebilmektesiniz. Oyunun haritası oldukça büyük ve bu harita üzerinde çok sayıda yarış var. Oyunun genelinde yarışlar vites değiştirme üzerine kurulmuş. Yani arabayı kontrol etmekten ziyade en uygun zamanda vites değiştirme mantığı mevcut.

Nitro Nation Online mobil2

Oyunun birden fazla modu bulunmakta. Bunlar Story, Street Race ve Practice modları. Ayrıca oyunda birde çeteniz var. Bu çete size yardımcı oluyor, çeteye büyüyor. Bunun yanı sıra bir takım oluşturabilir veya mevcut bir takıma katılabilirsiniz.

Nitro Nation Online mobil3

Örnek olarak drag yarışları yapacağınız zaman ekranda sağ üst bölümde bir buton göreceksiniz. Bu butonla arabanızı kaldırıyorsunuz. Ardında bu buton kayboluyor. Yarış başladıktan sonra da en  uygun zamanda vites butonuna dokunmalısınız. En uygun zaman sarı ve yeşil renkli alan. Eğer vites değiştirmezseniz arabanızın motoru patlar ve yarışı kaybedersiniz. Eğer zamanından önce de vites değiştirirseniz arabanızın hızı düşer. Bunların yanı sıra arabanızda bir de nitro mevcut. Bu nitronuzu kullanma zamanınız önemli. Nitroyu doğru zamanda kullanmalısınız.

Sponsorlu Bağlantılar

Nitro Nation Online Fragman

Android İçin Nitro Nation Online İndir

iPhone, iPad ve iPod touch İçin Nitro Nation Online İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com