Kategoriler
Ne & Nasıl

Numara Engelleme Nasıl Yapılır?

Beni Rahatsız Eden Aramaları Engellemek İstiyorum

Cep telefonu kullanma yaşı bilindiği gibi oldukça düştü. Bu durumda telefon kullanan kişi sayısını oldukça artırmakta. Ama bazı insanlar ki özellikle ülkemizde bayanlar telefon ile rahatsız edilmekte. Adına sapık dediğimiz insanlar başka insanları sürekli aramakta ve rahatsız etmekte. Bu gibi durumlardan kurtulmanın yolu telefonu kapatmak değil tabi ki. Teknolojiden faydalanmak en doğrusu. Bunun için sizlere bir uygulama önereceğiz ve bu uygulama ile bir numara nasıl engellenir bunu anlatmaya çalışacağız.

Sponsorlu Bağlantılar

Numara Engelleme Uygulaması

Android, BlackBerry, iOS ve Windows Phone akıllı telefonlarda ve tabletlerde kullanabileceğiniz bu uygulamanın ismi Truecaller. Truecaller uygulamasını mobil cihazınıza yükleyerek sizi aramasını istemediğiniz her türlü numarayı engelleyebilirsiniz.

Android İçin Truecaller İndir

BlackBerry İçin Truecaller İndir

iOS (iPhone, iPad, iPod touch) İçin Truecaller İndir

Windows Phone İçin Truecaller İndir

Truecaller İle Numara Nasıl Engellenir?

Öncelikle Android, BlackBerry, iOS ve Windows Phone cihazlarınız için uygulamayı yukarıdaki linklerden sizin için uygun olanı yükleyin. Uygulamayı yükledikten sonra Rehber için erişim izni isteyecektir. Bu erişim iznine evet deyin. Uygulamayı açtığınızda “İstenmeyen > En Çok Engellenenler” yolunu izleyin. Burada ülkemizde en çok engellene numaralar yer almakta.

istenmeyen numaraları aramaları engelleme

Sizinde engellemek istediğiniz bir numara varsa “Bir numara ekle” bölümüne dokunun ve isim/numara alanlarını girin. Böylece yazmış olduğunuz numara engellenmiş olacaktır. Eğer “En Çok Engellenenler” bölümünde “Şimdi Güncelle” seçeneğine dokunursanız bu bölüm güncellenecek ve otomatik olarak en çok engellenen numaraları, engelli listenize ekleyeceksiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com