Kategoriler
Soru Cevap

Öğretmenler İçin En Uygun Yazıcılar Nelerdir? Lazer mi Mürekkepli mi?

Sizin sorunuz:

Sponsorlu Bağlantılar

[question] Bende canon un bir yazıcısı vardı. yazıcı+tarayıcı+fotokopi . eşim öğretmen olduğu için ara ara kullanıyorduk. bazen ayda bir kaç kez 15 – 20 sayfa bazen de 3 ay bile hiç kullanmıyorduk. kullanmadığımız zamanlar kartuş dondumu ne olduysa bir daha yazmadı. kartuş doldurttuk ama bir daha randıman alamadık. sonra onu attık. şimdi tekrar bir yazıcı almak istiyorum. yazıcı tarayıcı fotokopi olacak. yine eşim için ayda 10-15 belki bazen 80-100 sayfa . yaz aylarında okulun kapalı olduğu dönemlerde hiç kullanmayacağız.ama kartuşu donsun falan da istemiyorum. ikiye bir kartuş yenilemek istemiyorum. bu arada usb girişi ve bluetooth gibi fonsiyonlarıda olsun istiyorum. lazer yazıcıların fiyatları hakkında hiç bir bilgim yok ama 350- 400 gibi bütçe ayırabilirim. bana önerebileceğiniz marka model var mı? bir kaç model söylerseniz sevinirim. kartuşlu yada lazer yazıcılı. lazer yazıcıların benim kullanma alanıma göre dezavantajları nedir(yani bir ofis gibi kullanmayacağım için maliyet yada arıza gibi). bu konularda biraz bilgi verirseniz sevinirim. kolay gelsin [/question]

Bizim cevabımız:

Merhaba;

Öncelikle şunu söylemek istiyorum, sorduğunuz şey biraz uzun araştırma isteyen bir durum ama ben biraz yaptığım araştırma ile size elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım.

Canon yazıcıların toner dolumlarını yapmak zor deniliyor. Yani Canon pek tavsiye edilmiyor. Ama Brother marka yazıcıları kullananlar oldukça memnun. Toner dolumu ve kullanması kolay deniliyor. Bununla ilgili karşıma çıkan ve önerebileceğim modeller; BROTHER DCP 7030, BROTHER HL-2130, Brother 7320, Brother HL-2040. Ayrıca daha detaylı bir araştırmayı da sizinle paylaşacağım. Burada lazer ve mürekkepli yazıcılara değinilmiş. Okumanızda fayda var.

Öğretmenler İçin En Uygun Yazıcılar

“Nasıl yazıcı?
Yazıcı baskı tarzından dolayı tamamı bir birine yakındır alacağınız yazıcıda dikkat edeceğiniz en önemli husus devamlılık.
Eğer yazıcınız şirin görünsün görenler hey ne güzel bir yazıcı makinenizin rengi masanızın rengine de çok uymuş demelerini  istiyorsanız  yazıcının dış rengine bakarak alınız. Biz öğretmenlerin kullanabileceği iki tür yazıcı vardır. Bunlardan birincisi Lazer ki şiddetle tavsiye ediyorum çok sayıda baskı alanlar için ideal ancak olumsuz yönü sadece siyah baskı yapması (Pahalı olduğu için renkli lazere değinmeyeceğim dolum+cip vs masraflarından dolayı)….” devamı için TIKLAYIN.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com