Kategoriler
Mobil

OnePlus Şirketi Müşterilerini Nasıl Memnun Ettiğini Anlattı (Video)

OnePlus, 5 Vaad de Bulundu ve Sözününü Arkasında

OnePlus, bir sonraki amiral gemisini tanıtmaya yaklaştıkça rakiplerine taş atmaya devam ediyor. Özelliklerinden tasarıma kadar OnePlus 5 hakkında çok şey söylenmekte. Hindistan gibi bir çevrimdışı ilk piyasada telefonlar çok çabuk bozulabiliyor. OnePlus’ın videosunda 5 tane söz veriliyor. Tüm iyileştirmelerden, tüm seçkin merkezlerinde bir saat içinde hızlı bir tamir yapılması en heyecan verici olmalı. Hızlı tamir servisi bugüne kadar şirkete göre %90 başarı oranına sahip. Bunu, 10 şehir genelindeki ücretsiz çekme ve bırakma hizmetiyle eşleştirin ve müşteri hizmetleri özümlemesi için çok daha uygun bir çözüm getiriyor. Sadece 1800 102 8411 numaralı telefonu arayın ve uygun bir zamanda kolaylıkla randevu alın.

Sponsorlu Bağlantılar

Video ayrıca şeffaflık hakkında konuşuyor. Bu, tamamen OnePlus 5 için yeni bir şey değil. Şirket, web sitesinde kendisinin de bulunduğu, değiştirilmemiş tüm bileşenler için fiyatları listeliyor ve bu da, vicdansız tamir merkezleri tarafından atılacak kızığı ortaya çıkarıyor. Benzeri görülmemiş ve yedek parçaların maliyeti her zaman biraz gizemlidir. Ayrıca müşteriler, mağazaya adım atmadan önce hizmet talepleri için yaklaşık fiyat teklifi almak için OnePlus hizmet uygulamasını kullanabilirler.

OnePlus, videolardaki teknik açıdan meraklısı kullanıcı tabanını ve şirketle iletişime geçmek için birden fazla kanal nasıl sunduğundan da bahsediyor. Tabii ki telefon hattı desteği ve hızlı satış için ülkenin her yerinde kurulabilen özel satış noktaları var. Ayrıca, sunulan e-posta, sohbet ve web tabanlı destek var. Video, kullanıcı tabanındaki %86 müşteri memnuniyeti seviyesinin yanı sıra %74 Net Promoter puanı hakkında da konuşuyor.

OnePlus 5 Satış Tarihi

OnePlus 5, 20 Haziran’da küresel çapta olarak başlayacak ve kısa süre içinde Hindistan’a gidecek. Resmi videolara dayanarak, telefonun bir Snapdragon 835 işlemcisi tarafından güçlendirilmesi ve çift kamera modülü kullanması bekleniyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com