Kategoriler
Yazılım

OnePowerGuard Pro – Android Cihazlarda Daha Uzun Ömürlü Batarya

Android İçin Batarya Ömrünü Uzatan Uygulama

Android işletim sistemli akıllı telefon yada tabletiniz varsa bu yazımızı dikkatli okuyun. Bilindiği gibi bütün telefon ve tabletlerin en büyük sorunlarından birisi de batarya ömrü yani şarjın çabuk bitmesi. Bu konuda her marka kendi çapında kendisini geliştirse de henüz göz ile görülür bir gelişme yok. Ancak sonradan geliştirilen yazılımlar ile şimdilik idare ediliyor bu sorun.

Sponsorlu Bağlantılar

Bu uygulamaların en dikkat çekenlerinden birisi OnePowerGuard Pro isimli uygulama. Android işletim sistemli cihazlar için geliştirilen bu uygulama batarya ömrünü veya şarj süresini daha tasarruflu kullanıyor. 4 ve 8 çekirdekli işlemciler, artan RAM’ler, daha büyük ekranlar derken akıllı telefonlar her geçen gün biraz daha güçleniyor. Ama batarya konusu ise mobil cihazların ortak problemi. Bataryanın mAh değeri ne kadar yüksek olursa olsun, mobil şebekenin çekmesi, yoğun kullanım ve diğer tüm sebepler kullanım süresini kısaltabiliyor.

OnePowerGuard Pro

Aynı Sorun Tabletlerde de Var

Hatta büyük bataryalı tabletler bile yoğun bir kullanımla en fazla bir iki gün dayanıyor. Çekirdek iyileştirmeleri ile aslında batarya süresinden biraz daha tasarruf edebilme imkanı var. Bunu ise XDA’dan yazılım geliştiricisi olan onexuan geliştirdiği bir uygulama ile yaptı. OnePowerGuard Pro isimli uygulama pil kullanımını optimize ediyor. Uygulama kullanıcılara önceden tanımlı 6 farklı mod sunuyor. Kullanım, kişisel tercihe bağlı olarak açık veya kapalı olarak kullanılabilecek seçilmiş hizmetler var. Uygulama çekirdek düzeyinde ve pil tüketimine neden olan faktörleri optimize ediyor. Uygulamayı kullanabilmek mobil cihazınızın root’lu olması gerekli.

One Power Guard İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com