Kategoriler
İnternet Özel

Online Ücretsiz Davetiye Hazırlama ve Paylaşma

Özel günler (Doğum Günü, Düğün, Anneler Günü, Özür, Tebrik) İçin Davetiye Yapma

Tebrik kartları düğün, doğum günü, yıldönümü v.b. günler hayatın en önemli anlarıdır. Bu özel günler için gerekli olan ilk şey şüphesiz davetiyelerdir. Ama günümüzde çoğu hizmet çevrimiçi hale geldiğinde insanlar doğum günü kartları veya davetiye kartları çevrimiçi hale getirme yollarını araştırıyor. Online kartlar oluşturmak aslında eğlenceli. Çevrimiçi kart oluşturma servislerinin çoğu farklı kanallar için güzel şablonlar sunuyor. Doğum günü, davet, anneler günü, baba günü, tebrik, özür v.b. kartlar için şablonlar bulunmakta. Şablonlarını beğenirseniz kendi kartlarınızı oluşturabilirsiniz. Kart hizmetleri animasyon, arka plan müziği ve diğer özel efektleri de fiziksel kartlarda mümkün olmayan bir şekilde eklemenize izin veriyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir doğum günü partisi, özel bir güne davet gibi sevdikleriniz için bir davetiye kartı oluşturmak isterseniz en iyi çevrimiçi kart üreticilerinin bir listesi yazımızda bulabilirsiniz. Bu kartları Gmail veya Facebook üzerinden gönderebilir veya çıktı alıp elden verebilirsiniz. Her şey size bağlı. Özelleştirilmiş kartlar kendiniz yaratmak sadece eğlenceli değil aynı zamanda yaratıcılığınızı da gösteriyor ve kartları alanlar gerçekten çok yönlü buluyorlar.

Ücretsiz Yazdırılabilir Davetiye Tasarımında Çevrimiçi Hizmetler

Greetings Island

Greetings Island web sitesi çevrimiçi tebrik kartları tasarlamak için en iyi web sitelerinden biridir. Bu web sitesi tam aradığınız şeydir. Greetings Island sitesi ücretsiz yazdırılabilir kartları çok hızlı ve basit bir şekilde tasarlamanıza izin veriyor. Yıldönümü, Doğum Günleri, Çocuk Partisi, Ev Partisi, Düğün, Yıldönümleri, Veda Partisi ve daha fazlası olmak üzere yola çıkan herhangi bir fırsat için herhangi bir davet kartı tasarlayabilirsiniz.

Bu site size herhangi bir kayıt, oturum açma veya kaydolma sormuyor. Tek yapmanız gereken bu web sitesini ziyaret etmek ve kartlarınızı tasarlamaktır. Web sitesi aynı zamanda arkadaşlarınıza ve e-Kartlar yoluyla davet etmek istediğiniz diğer kişilere çevrimiçi davetler göndermenizi sağlıyor.

Greetings Island Resmi Sitesi İçin Tıklayın

Smilebox

Bu web sitesi zengin katmanlı, kutlama ve takdir dolu ve paylaşmak istediğiniz herşeyle özel mesajlarla çevrimiçi olduğunuz insanlara çevrimiçi ulaşmak için kolay ve şaşırtıcı bir yöntemdir. Smilebox sitesi ne kadar büyük olursa olsun hayatınızın her anını kutlamanıza izin verir. 1000’den fazla çeşitli formatlar, temalar ve stiller sunuyor. Neredeyse aradığınız her fırsat için mükemmel bir kart bulabilirsiniz. Herhangi bir davetiye, e-kart tasarlayabilir ve onunla uygun müziği ayarlayabilirsiniz. Eğer doğum günü kartı yaratmayı düşünüyorsanız misafirleriniz için özel doğum günü müziği eklemeyi unutmayın.

Sponsorlu Bağlantılar

Smilebox Resmi Sitesi İçin Tıklayın

Canva Invitation Cards

Özel durumlar için mükemmel bir davetiye isterseniz Canva size partinizi daha da iyi hale getirmek için mükemmel bir davetiye sunmakta. Size yüzlerce ücretsiz şablon sunar ve kişiselleştirilmiş davetiye tasarımı çok kolaydır. Canva ayrıca fotoğraflarınızı davetiye kartına yüklemenize izin verir ve resimleri düzeltmenize, çarpıcı filtreler eklemenize ve çok daha fazlasına olanak tanır. E-kartları arkadaşlarınıza ve akrabalarınıza kaydedebilir ve paylaşabilirsiniz.

Canva Invitation Cards Resmi Sitesi İçin Tıklayın

American Greetings

American Greetings sitesi herhangi bir vesile için özelleştirilmiş davetiye kartları oluşturabilmeniz için bir dizi şablon sağlayan başka bir mükemmel zengin özellikli web sitesidir. Bu site Doğum Günü, Yıldönümü, Çocuk Partisi, Veda Partisi, Düğün v.b. için ücretsiz yazdırılabilir davetiye kartları oluşturmanızı sağlar. American Greetings size herhangi bir vesile ile onları davet etmek için davetiye e-kartlarını ve tebrik kartlarını sevdiklerinize çevrimiçi olarak gönderme, paylaşma ve gönderme olanağı sağlar.

American Greetings Resmi Sitesi İçin Tıklayın

MesCards

MesCards yazdırılabilir kartlar, parti davetiyeleri, teşekkür kartları, yazdırılabilir doğum günü kartları gibi aradığınız her şeyi sunuyor. Web sitesi buna göre özelleştirebileceğiniz ve sizin arkadaşlarınızı ve akrabalarınızı davet etmek için uygun şablonu seçebileceğiniz önceden tasarlanmış şablonlar sunmaktadır. Yazdırılabilir tebrik kartı şablonları içeren kişiselleştirilmiş tebrik ve davetiye kartları oluşturmak için çevrimiçi yazılımı kullanmakta. Dolayısıyla herhangi bir yazılımı indirmek ve yüklemek zorunda değilsiniz.

MesCards Resmi Sitesi İçin Tıklayın

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com