Kategoriler
Mobil

Orta Sınıf Akıllı Telefon – LG L65 Özellikleri ve Fiyatı

Bir Orta Sınıf Akıllı Telefonda LG’den

2014 yılının başında tanıtılan birbirinden şık üst seviye akıllı telefonlar şık ve üstün özellikli oldukları kadar fiyatları da bir o kadar yüksekti. Ama yılın ortalarına geldiğimiz bu zamanlarda arka arkaya orta seviyeli akıllı telefonlar çıkmaya başladı. Bunlardan birisi de LG L65 model akıllı telefon. Android işletim sistemine sahip bu telefonun ekranı ise 4.3 inç.

LG L65 Özellikleri ve Fiyatı

Gelişmekte olan pazarları hedef alan LG L65, 4.3 inç büyüklüğünde ve 480 x 800 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekrana sahip. Gücünü Qualcomm’un 1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci barındıran Snapdragon 200 yonga setinden alan cihazda, 4GB dahili depolama alanı ve 1GB RAM bulunuyor. Cihazın ön tarafında 0.3MP’lik kamera yer alırken, arka tarafta ise LED flaşlı otomatik odaklama özellikli 5MP’lik kamera mevcut.

Sponsorlu Bağlantılar

LG L65 özellikleri fiyatı

MicroSD kart desteği ile hafızayı 32 GB’a kadar artırabilme imkanı vaat eden cihazın batarya değeri ise 2,100 mAh. Ayrıca LG L65’te Bluetooth 4.0 ve Wi-Fi, GPS ve 3G gibi bağlantı seçenekleri de bulunuyor. Siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği sunan LG L65, şu anda Rusya’da yaklaşık 210 dolar (RUB 7,490) fiyat etiketi ile satışa sunuldu. Söz konusu cihazın diğer ülkelere gelip gelmeyeceği hakkında ise henüz bir bilgi mevcut değil.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com