Kategoriler
Yazılım

Otomatik Form Doldurma Programı – RoboForm İndir

RoboForm Otomatik Form Doldurma Yazılımı

RoboForm programı otomatik form doldurma olarak hemen hemen tüm dünya tarafından bilinen, popüler olan ve kullanılan bir yazılımdır. Bilgisayarınızda kullandığınız tarayıcıya sadece bir buton ekleyerek tüm formları görebilmeye imkan tanımaktadır. Program özellikleri açısından oldukça donanımlı gözüküyor. İnternet bağlantısı gerektirmeden çevrimdışı bir şekilde şifre ve not kaydedebilirsiniz. Güvenlik açısından üst düzey güçlü rastgele bir şekilde şifre oluşturabilirsiniz. Size ait olan bütün verileri RoboForm programının olduğu bilgisayarınızda bulundurabilirsiniz. Programın içerisinde ki şifreleri anında yedekleyebilir, geri yükleyebilir ya da yazdırarak yazıcınızdan çıkarabilirsiniz.

Sponsorlu Bağlantılar

Google Chrome ve Mozilla Firefox gibi popüler İnternet tarayıcıları tarafından sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Şifreleriniz ve notlarınız içinden herhangi bir veriye ulaşmak istiyorsanız tek tek aramanıza gerek kalmadan arama yapma özelliğini kullanabilirsiniz. RoboForm programında AES, BlowFish ve RC6 şifreleme algoritmaları bulunmaktadır. Şifre kartlarınızı sadece bir şifreleme özelliği ile sınırlandırmadan ikili şifreleme de yapabilirsiniz.

Otomatik Form Doldurma Programı - RoboForm İndir

RoboForm programı Siber Systems tarafından üretiliyor ve yayıncı programın deneme sürümünü ücretsiz indirilmeye sunmaktadır. Eğer programın tamamına sahip olmak istiyorsanız deneme sürümünü yükselterek bütün haklarını satın alabilirsiniz. Yazılımın Türkçe dil desteğinin yanı sıra Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Japonca, Fransızca ve İngilizce dil destekleri de bulunmaktadır. Win7/Vista/WinXP gibi Windows işletim sistemlerinde kullanılabilir. Programın boyutu 12.4 MB‘dır.

İndirme Linki: RoboForm İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com