Kategoriler
Yazılım

Otomatik Sürücü Bulma ve Güncelleme Programı – Driver Easy İndir

Bilgisayarlar için Driver (Sürücü) Ekleme ve Güncelleme Programı

Driver Easy yazılımını bilgisayarınıza indirdikten sonra sürücü derdiyle uğraşmaya son verebilirsiniz. Tek tek sürücü aramak ve indirmek yerine sadece Driver Easy programıyla tüm bunları yapabileceksiniz. Bilgisayarınızda ki eksik ya da güncellenmesi gereken sürücüleri bir bir tespit ederek sizlere bildirir ve size sadece bunları indirmek ya da güncellemek düşer. Yazılımın arayüzü oldukça basit ve kolay anlaşılır durumdadır. Bu konuda sizleri zorlamayacaktır. Bilgisayarınızda bulunan bütün donanımlar hakkında var olan verileri ayrıca sizlere gösterir.

Sponsorlu Bağlantılar

Programda bulunan Scan Now butonuna tıklayarak bir tarama gerçekleştiriyorsunuz. Tarama bittikten sonra Driver Easy programı cihazınızda bulunan eksik sürücüleri bulur ve indirmenize yardımcı olur. Ancak programın deneme sürümünü kullanırsanız indireceğiniz sürücüler maksimum 30KB/s hız ile inecektir. Tüm bunların yanı sıra Driver Easy programı sizlere sistem geri yüklemesi de yapabiliyor. Eğer sürücü eklemek veya güncellemek işlemleri ile uzun uzun ve tek tek uğraşmak istemiyorsanız programı indirmek sizlere fazlasıyla yardımcı olacaktır.

Otomatik Sürücü Bulma ve Güncelleme Programı - Driver Easy İndir

Driver Easy programının deneme sürümünü ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Ancak bir süre sonra satın almanız gerekmektedir. Programın Türkçe dil desteği bulunmamaktadır. İngilizce, Almanca, İspanyolca ve Portekizce dil desteklerine sahiptir. Programın boyutu da oldukça düşüktür 3.57 MB‘dır. Win8, Win7, Vista, WinXP, Win10, Win8.1 gibi Windows işletim sistemli cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: Driver Easy İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com