Kategoriler
Ne & Nasıl

Outlook.com Hesap Açma Nasıl Yapılır? Outlook Hesabı Nasıl Alınır?

Hotmail Artık Outlook Oldu

Yıllardır hotmail hesabı olan herkes hotmail.com adresine girip buradan mail adresimizi ve şifremizi yazıp işlemlere devam ediyorduk. Ama artık bu değişti. İşlemler aynı ama siz haberiniz bile olmadan yani otomatik olarak outlook.com adresine yönlendiriliyorsunuz. Peki bundan sonra hotmail hesabı veya outlook hesabı almak isteyenler nasıl hesap alacaklar?

Sponsorlu Bağlantılar

Outlook Hesap Açma

Bildiğiniz gibi Outlook, web üzerinden e-posta istemcisi hizmeti vermeye başladı.  Outlook.com üzerinden web sayfasına ulaştıktan sonra karşınıza gelen ekranda alt kısımda yer alan “Don’t have a Microsoft Account?” veya “Microsoft hesabınız yok mu?” metninin hemen sağındaki “Sign up now” veya “Şimdi kaydolun“düğmesine tıklıyoruz.

outlook-1

Daha sonra karşımıza yeni bir pencere açılıyor. Burada karşınıza çıkan formu eksiksiz bir şekilde doldurmanız ve ardından en alttaki “I accept” sayesinde onay vermeniz gerekiyor.

outlook-2

Hepsi bu kadar. Daha sonrasında bilgilendirme için size gönderilen mail karşınıza geliyor ve e-posta kutunuzda bu mail haricinde hiçbir şey yok.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com