Kategoriler
Mobil

Patlayan Xiaomi Mi 5 Pro İçin Açıklama Geldi

Xiaomi, Patlayan Mi 5 Pro’nun Sorumluluğunu Üzerine Almadı

Şirket yayılan patlama haberlerine karşı kendini savunmaya çalıştı. Muhtemelen her birimiz Samsung Galaxy Note 7’nin geçen yılki pil skandalını anıyoruz. Bu olay şirketin tüm Note 7 modellerini geri çağırmasına ve büyük bir zarara uğramasına neden oldu. Aynı şekilde Xiaomi Mi 5 Pro-nun da adı bir patlama olayına karıştı. Aşağıdaki resimlerde de görebileceğiniz gibi cihazın pili patladı. Bu patlama olayı cihazın sahibinin 3 parmağının yanmasına neden oldu.

Sponsorlu Bağlantılar

Aliexpress’den Alındığı İçin Sahte Olabilir

Yayılan haberlere göre cihazın sahibi olayı eklemek için Xiaomi ile irtibat kurdu ve telefonunun yenilenmesini talep etti. Ancak Xiaomi sorumluluğu üzerine almamış. Her cihazın üretimden sonra tamamen test edildiğini bildiren şirket bu cihazın resmi mağazadan değil, Aliexpress üzerinden alındığı için sertifikalı olmadığını ve sahte olabileceğini iddia etti. Kullanıcı şişen ve ardından alevlenen cihazını evin yanması riskinden kaçınmak için pencereden dışarı attı.

Son olarak belirtelim ki, bu cihaz Aliexpress’de “Orjinal” olarak gözükmekte. Ama yine de Xiaomi patlayan Mi 5 Pro’nun sorumluluğunu üzerine almadı.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com