Kategoriler
Android iOS

PC, Android ve iOS İçin İnstagram Video Nasıl İndirilir?

Instagram da Video Paylaşma Dönemi

Sosyal ağ platformunda fotoğraf / resim paylaşma denilince akla ilk gelen uygulama instagram. İnstagram ile her türlü fotoğraf veya resimlerinizi anında sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Fakat İnstagram kısa bir zaman önce fotoğraf paylaşmakla beraber 15 saniye uzunluğunda video çekip efekt vermemize olanak sağladı. Fakat bu noktada da “Paylaşılan istagram videolarını nasıl indirebilirim?” sorusu akıllara gelmekte.

Sponsorlu Bağlantılar

Beğendiğiniz Videoları Hemen İndirin

İster bilgisayarınızdan olsun ister Android veya iOS işletim sistemli akıllı telefon ve tabletlerinizden olsun İnstagram da paylaşılan videoları rahatlıkla indirebilirsiniz.

Beğendiğiniz Instagram videolarını bilgisayarınıza indirmek istiyorsanız, hemen aşağıdaki adreslerden yararlanabilirsiniz. Diyelim ki Instadown’ı açtınız. Web’teki Instagram video linkini ilgili panele yapıştırmanız ve tıklamanız yeterli. Hemen indirme işlemi başlıyor ve bu durum, diğer site için de geçerli. Ek olarak, Torchbrowser’da başka sitelerdeki hemen her videoyu da indirebiliyorsunuz.

PC İçin İnstagram Video İndirme Web Uygulaması

Instagram videolarını Android’te indirmek istiyorsanız da, Google Play Store’da yer alan InstaSave programının Pro versiyonunu edinebilirsiniz. Normal versiyonunda fotoğraflarla ilgili işlemler yapabiliyorken, Pro versiyonda video indirme, reklamsız gösterim gibi özellikler bulunuyor ve medya dosyalarınızı sıkıştırarak e-mail, Bluetooth veya Dropbox aracılığıyla cihazınızın dışına taşıyabiliyorsunuz.

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com