Kategoriler
Yazılım

PC Bakım, Hızlandırma ve Antivirüs Programı – Advanced SystemCare Ultimate İndir

Gelişmiş Sistem Optimizasyon Programı

Advanced SystemCare Ultimate programını bilgisayarınıza indirerek PC bakım, hızlandırma ve antivirüs programı gibi çok amaçlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Bilgisayarlarınız gün geçtikçe yıpranıyor ve donmalara sebep oluyor böylece bilgisayarımız da performans düşüklükleri gözüküyor. Bilgisayarınızı ilk gün ki gibi kullanmak istiyorsanız Advanced SystemCare Ultimate bilgisayarınız da olması gereken programlardan bir tanesidir. Programın arayüzü oldukça profesyonel ve Türkçe olması sebebiyle anlaşılır bir yapıdadır.

Sponsorlu Bağlantılar

Advanced SystemCare Ultimate programını antivirüs, temizlik ve en iyileme, hızlandırma gibi çok amaçlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Antivirüs programı olması yönünden bilgisayarınızı olası bütün tehditlere karşı korur ve bilgisayarınız da çabuk tarama, tam tarama ve özel tarama gibi virüs taramaları yapabilir. Olası virüs dosyası ile karşı karşıya kalındığında program bunu anında siler ya da karantinaya alır.

Advanced SystemCare Ultimate programı kayıt defterini temizleme ve birleştirme, lüzumsuz dosya silme, zararlı program silme, sistem açıklarını tarama ve düzeltme, disk birleştirme, İnternet ve PC geçmişini temizleme, gerçek zamanlı bilgisayar performansı izleme ve daha bunun gibi bir sürü özelliğini sizlere sunuyor.

PC Bakım, Hızlandırma ve Antivirüs Programı - Advanced SystemCare Ultimate İndir

Advanced SystemCare Ultimate programının deneme sürümünü ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Ancak belli bir süre sonra programı satın almanız gerekecektir. Advanced SystemCare Ultimate programının Türkçe dil desteği vardır bunun yanı sıra İngilizce dil desteğine sahiptir. Advanced SystemCare Ultimate programının dosya boyutu 71 MB’dır. IObit tarafından üretilen bu programı Win8, Win7, Vista, WinXP, Win10, Win8.1 gibi Windows işletim sistemleriniz de kullanabilirsiniz.

İndirme Linki: Advanced SystemCare Ultimate İndir

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com