Kategoriler
Oyun

PC İçin 2 Boyutlu Macera Oyunu – Gomo

“Gomo” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Macera olan oyunun çıkış tarihi 6 Aralık 2013. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC.

Sponsorlu Bağlantılar

“Gomo” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Pentium 4 1.6 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 1 GB RAM ihtiyacınız var. Hard diskinde 300 MB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7/8.

Mac İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Intel Mac  işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 1 GB RAM ihtiyacınız var. Hard diskinde 300 MB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows Snow Leopard yada üstü.

gomo

“Gomo” Nedir? “Gomo” Oyun Özellikleri

En iyi arkadaşınızı kurtarmak için ne kadar uzağa gidebilirsiniz? Gomo için bu sorunun cevabı çok nettir: Gerekirse dünyanın sonuna ve daha da ilerisine. Bu rüya gibi Point & click Adventure türü oyunda ilginç 2D manzaraların içinden geçen onun yolculuğuna katılın. Uzaklarda, gizli bir vadide Gomo ve köpeği Dingo rahatsız edilmeden huzur içinde yaşamaktadır, ancak bu masalsı vadideki huzur yakında şiddetle sonlandırılacaktır: bilinmeyen bir yabancı kuvvet Gomo’nun arkadaşını kaçırır. Sevdiği evcil hayvanına karşılık Gomo’dan yabancı için nadir bir kristali elde etmesi istenmektedir. Bu kristal iyi korunan bir yer altı madeninde saklanmaktadır ve elde edilmesi hiç de kolay olmayacaktır. Ancak seçme hakkı yok, o yabancının istediğini yapıyor.

“Gomo” Oyun Videosu

“Gomo” İndir Download Satın Al

“Gomo” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com