Kategoriler
Oyun Özel

PC İçin Aksiyın ve Savaş Oyunu – Just Cause 2 Demo

“Just Cause 2” Oyunu Bilgisi

Oyunun deneme versiyonunu yani demosunu indirebilirsiniz. Oyun türü olarak Aksiyon olan oyunun çıkış tarihi 25 Mart 2010. Avalanche Studios tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını Square-Enix / Eidos üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 14,99 dolar olan “Just Cause 2” oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %50 indirimle 7,49 dolardır.

“Just Cause 2” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.6 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 3 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce GTS 250 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 10 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows Vista/7.

Just Cause 2

“Just Cause 2” Nedir? “Just Cause 2” Oyun Özellikleri

Rico Rodriguez olarak göreviniz, Panau adasında kaybolan eski dostunuz ve akıl hocanızı bulup öldürmek. Kara, hava, deniz demeden mümkün olduğunca çok kaos yaratmalı ve güç dengelerini değiştirmelisiniz. Kanca ve paraşütünüzü kullanarak havada süzülün, araçlara tutunun ve dilediğinizi ele geçirin. 400 mil karelik devasa oyun alanı içerisinde yüzlerce silah ve araç sizi bekliyor. Adrenalin dolu bir macera, serbestçe dolaşabileceğiniz dev bir oyun alanı. Just Cause 2’de yer çekimine meydan okuyun, en tehlikeli yollara girin, aksiyona doyun.

“Just Cause 2” Oyun Videosu

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com