Kategoriler
Oyun

PC İçin Aksiyon RPG (Rol Yapma) Oyunu – The Elder Scrolls III: Morrowind

“The Elder Scrolls III: Morrowind” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon RPG olan oyunun çıkış tarihi 1 Mayıs 2002. Bethesda Softworks tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını Ubisoft üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360.

Sponsorlu Bağlantılar

“The Elder Scrolls III: Morrowind” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Processor Pentium III 800 MHz (yada uyumlu) GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 256 MB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı GeForce 2 GTS (yada uyumlu) olması gerekiyor ve İşletim sistemi ise Windows 98/Me/2000/XP.

The Elder Scrolls 3 Morrowind

“The Elder Scrolls III: Morrowind” Nedir?

Morrowind, Vvardenfell adalarında geçiyor. Hikayemiz bir gemide başlıyor. İlk bakışta ortamın gerçekten göz alıcı şekilde iyi tasvir edilmiş olduğu belli ediliyor. Su sesleri, geminin gıcırtıları vs. Gemimiz karma ırkların oluşturduğu Seyda Neen kasabasının limanında demirli durumda. Gardiyanı takip edip geminin dışına çıkana kadar bize ekran kartınızın meziyetlerini gösteren meziyetler eşlik ediyor, çıktıktan sonra ise “Daha yeni başladık” dercesine güzel efektlerle ilerliyor. Gemiden çıktıktan sonra ilk olarak kendimize bir karakter yaratmamız lazım. Karakterimizi on farklı ırk arasından, birçok farklı surat, yüz arasından seçip yaratıyoruz. Daha sonra da ırkımızı belirliyoruz. Ben uzun saçlı bir “High Elf” olmayı seçtim. Neyime lazım, karizma her zaman önemli etkendir bu tarz oyunlarda. İskelenin bekçisiyle birlikte ilk kapımıza ilerliyor ve içeri giriyoruz. Burası oyunun tamamının belirlendiği yer olarak geçiyor. Yapımcılar beş yüz saatlik oyun süresi vermişler. Bu noktada rahibe vereceğiniz cevaplar, bu oyun süresini belirleyen etken oluyor. Konuşmanız bittikten sonra masanın üzerinden kağıdınızı alıp yolunuza devam edin. Yemek masasının olduğu odada, masanın üzerinden bıçağı, küfelerin içinden de yolculukta işinize yarayacak materyalleri alın. Bu arada dikkat ederseniz, oyundaki taşınabilir bütün nesneleri alabileceğinizi fark edeceksiniz. Buradaki ince nokta ise bunları kimse görmeden almanızda. Yoksa herkesin tanıdığı bir hırsız olabilirsiniz ki bu iyi kişi imajınıza hiç uymaz. Güvensizlik hiç kimsenin dostunuz olmadığı bir diyarda son uğraşmanız gereken sorun olmalı. Bu noktadan sonra yapacaklarınızın sınırı neredeyse hayal gücünüzle sınırlı.

“The Elder Scrolls III: Morrowind” Oyun Videosu

“The Elder Scrolls III: Morrowind” İndir Download Satın Al

“The Elder Scrolls III: Morrowind” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com