Kategoriler
Oyun

PC İçin Aksiyon ve Korku Oyunu – Dead Space

“Dead Space” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon olan oyunun çıkış tarihi 24 Ekim 2008. EA Games tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını Electronic Arts Inc. üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3.

“Dead Space” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Pentium 4 3 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 1 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 256 MB (GeForce 6800 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 7 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista.

Sponsorlu Bağlantılar

Dead Space

“Dead Space” Nedir? “Dead Space” Oyun Özellikleri

Dead Space, 13 Ekim 2008 tarihinde PlayStation 3 ve Xbox 360 oyun platformları, daha sonra 20 Ekim 2008 tarihinde de PC platformu için yayınlanmıştır. Oyunun yapımcılığını Electronic Arts: Redwood Shores firması üstlenmiştir. Oyun korku – macera türündedir ve üçüncü şahıs nişancı tarzında bir oynanışa sahiptir. Oyuncu Isaac Clarke adlı bir sistem mühendisini canlandırmaktadır. Başlıca rolü, kazı amaçlı çalışan Ishimura adlı uzay gemisinde Necromorphs adı verilen yaratıklarla savaşmak olmuştur.

“Dead Space” İndir Download Satın Al

“Dead Space” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com