Kategoriler
Oyun

PC İçin Aksiyon ve RPG Oyunu – Dungeon Siege III

“Dungeon Siege III” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon RPG olan oyunun çıkış tarihi 21 Haziran 2011. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 14,99 dolar olan “Dungeon Siege III” oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %60 indirimle 5,99 dolardır.

“Dungeon Siege III” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Pentium IV 2.6 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 256 MB (GeForce 8600 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 4 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7.

Dungeon Siege 3

“Dungeon Siege III” Nedir? “Dungeon Siege III” Oyun Özellikleri

İlk olarak 2002’de karşılaştığımız Dungeon Siege (DS) zamanı için başarılı bir yapımdı. Total Annihilation’dan tanıdığımız Chris Taylor’ın stüdyosu Gas Powered Games tarafından geliştirilen yapım, oyunculara ilginç ve bir o kadar güzel macera yaşatıyordu. Arkasından da ek paketi Dungeon Siege: Legends of Arana gelmişti. Legends of Arana, Mad Doc Software tarafından geliştirilmişti, içinde DS’in tam sürümü de yer alıyordu.

Başarılı olan serinin devamı ikinci oyunla birlikte daha da perçinlendi. Geliştirilen grafikler ve dinamikler DS’ye yeni bir soluk getirmişti, ancak bazı fanlar ikinci oyunla birlikte serinin bozulduğunu söyledi. Bunlara rağmen DS2’ye bir yıl sonra ek paket Broken World çıkartıldı. PC’de başlayan macera daha sonrasında konsollara kaymaya başladı ve ilk olarak Sony’nin taşınabilir platformu PSP’de, Dungeon Siege: Throne of Agony’i gördük. Throne of Agony aslında ilk olarak Dungeon Siege X adıyla Gas Powered Games tarafından Xbox platformu için geliştirilmesi planlanmıştı, ancak proje sonradan iptal edilmişti. 2K Games tarafından tekrar hayata döndürülen Throne of Agony, SuperVillain Studios tarafından geliştirilip 2006’da PSP için piyasaya sürülmüştü. Buradan yoluna devam eden DS serisi üçüncü ve son oyunuyla iddialı bir şekilde karşımıza geldi. Hem de PSP’deki konsol macerasına X360 ve PS3 üstünden devam ederek.

Sponsorlu Bağlantılar

“Dungeon Siege III” Video

“Dungeon Siege III” İndir Download Satın Al

“Dungeon Siege III” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com