Kategoriler
Oyun

PC İçin Aksiyon ve Savaş Oyunu – Borderlands 2

“Borderlands 2” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon olan oyunun çıkış tarihi 21 Eylül 2012. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3 – PSV

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 29,99 dolar olan “Borderlands 2” oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %66 indirimle 10,19 dolardır.

“Borderlands 2” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core i5 2.3 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 1 GB (GeForce GTX 560 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 20 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP (SP3)/Vista/7, internet bağlantısı.

borderlands 2

“Borderlands 2” Nedir? “Borderlands 2” Oyun Özellikleri

4 kişilik co-op modu dışında grafik yapısı ve sahip olduğu özellikler ile bu nesilin en farklı oyunlarından biri olmayı başaran Borderlands, devam oyunuyla da oyunculara benzer bir eğlence vaad ediyor. Cell-Shade grafik yapısı ile ana işleyişini koruyacak olan Borderlands 2’de çok daha kapsamlı bir hikayeyle karşılaşıyoruz. Oyunda yepyeni silahlar ve yeteneklere de yer verilmiş. Yine Pandora gezegenindeyiz… ‘Yakışıklı’ Jack adıyla nam salmış gaddar bir adam, gezegende söz sahibi olmuştur. Mazlumu, yetimi, fakiri fukarayı sindirerek gününü gün eden Jack, bir yandan da cani askerleri ve robotlardan oluşan büyük ordusuyla değerli madenlerdeki hakimiyetini pekiştirmektedir. İlk oyundaki ekip yerine yeni dörtlü Pandora’yı temizlemek için mücadele ediyor bu sefer. Başroller ilk dakikalarda ekrana gelen videoda, serinin kendine has üslubuyla tanıtılıyorlar.

“Borderlands 2” Video

“Borderlands 2” İndir Download Satın Al

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com