Kategoriler
Oyun Özel

PC İçin Aksiyon ve Savaş Oyunu – Rambo The Video Game

“Rambo The Video Game” Oyunu Bilgisi

Oyunun satın alma linki oyun çıktığı zaman eklenecektir. Oyun türü olarak Aksiyon – Macera olan oyunun çıkış tarihi 21 Şubat 2014. Teyon Games tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını Reef Entertainment üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3.

Sponsorlu Bağlantılar

“Rambo The Video Game” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.8, AMD X2 3.1 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı DirectX10 uyumlu, Nvidia, AMD ATI or Intel DX11 uyumlu olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 8 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows Win XP, Vista, 7, 8, 8.1 (32 ve 64 bit).

Rambo The Video Game

“Rambo The Video Game” Nedir? “Rambo The Video Game” Oyun Özellikleri

Rambo: The Video Game’de oyuncular serinin başkarakteri Vietnam gazisi Rambo’yu kontrol edecekler ve ilk üç filmdeki, akıllarda kalan sahneleri tekrar, bu kez Rambo’nun gözünden yaşayacaklar. Reef Entertainment’tan yapılan açıklamada, oyunun Avrupa çıkış tarihinin duyurulmasından dolayı memnun olunduğu belirtilirken, oyunun ilk DLC paketinin de yakında geliştirilmeye başlanacağı belirtildi.

“Rambo The Video Game” Oyun Videosu

“Rambo The Video Game” İndir Download Satın Al

“Rambo The Video Game” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com