Kategoriler
Oyun

PC İçin Aksiyon ve Savaş Oyunu – Titanfall

“Titanfall” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon olan oyunun çıkış tarihi 13 Mart 2014. Respawn Entertainment tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını Electronic Arts Inc. üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – XOne

“Titanfall” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.4 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 4 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce 8800 GT yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 50 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows 64-bit 7/8/8.1.

Sponsorlu Bağlantılar

Titanfall

“Titanfall” Nedir? “Titanfall” Oyun Özellikleri

Titanfall’da sadece çok oyunculu bölüm bulunacak. Fakat tek oyunculu bölüm gibi bir hikayeye ve sinematiklere sahip olacak. Oyuncular David kod adlı piyadeleri yönetecekler. Ayrıca oyunda Titan kod adlı mechler bulunacak ve oyuncular bu mechleri kullanabilecekler. Oyuncular istedikleri zaman piyade ile mech arasında geçiş yapabilecek. Piyadeler sırtlarında bulunan roketler sayesinde yüksek yerlere zıplayabilecek, duvarlardan koşarak ilerleyebilecekler. Mechler ise güçlü ve ağır silahları taşıyabilecek, düşman tarafından gelen mermileri havada durdurarak tekrar düşmana yollayabilecekler. Oyuncular mechler hasar alınca kendilerini fırlatma koltuğuyla mechden çıkarabilecekler.Pilotlar düşman Titanın üstüne çıkıp rodeo yapabilirler.Rodeo sonucunda Titan patlar.

“Titanfall” Oyun Videosu

“Titanfall” İndir Download Satın Al

“Titanfall” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com