Kategoriler
Oyun Özel

PC İçin Aksiyon ve Savaş (Tek Kişilik İlerlemeli) Oyunu – Max Payne 3

“Max Payne 3” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Nişan – Savaş – Tek Kişilik İlerlemeli olan oyunun çıkış tarihi 1 Haziran 2012. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 19,99 dolar olan “Max Payne 3” oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %60 indirimle 7,99 dolardır.

“Max Payne 3” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Quad Core i7 2.8 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM (3 GB RAM – Vista/7) ihtiyacınız var. Ekran kartı 1 GB (GeForce 480 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 30 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP/Vista/7/8.

Max-Payne-3

“Max Payne 3” Nedir? “Max Payne 3” Oyun Özellikleri

Efsane oyun karakterleri arasında gösterebileceğimiz Max Payne, geçtiğimiz ay yayımlanan mobil versiyonundan sonra şimdi de serinin üçüncü oyunuyla piyasaya çıktı. Max Payne için hem karakter olarak efsane hem de oyun olarak efsane dersek yanılmış olmayız. Oyun dünyasının en acılı karakterlerinden olan Max Payne’in ailesinin öldürülüşüne hep birlikte tanık olduk ve yine hep birlikte intikamını aldık. Ailesinin intikamını aldık, Mona Sax ile de bir macera yaşadık ancak Max’in hayat ile olan derdi bitmemişe benziyor. Max Payne’in esas yapımcısı Remedy, 2001 yılında Max Payne’i çıkardığında oyun dünyasına yepyeni bir soluk getirmişti. Özellikle Bullet Time denilen yavaşlatılmış ekranda düşmanları vurmamıza yarayan özellik ile birlikte bir anda popüler bir oyun haline gelmişti. Tabii Max Payne’in tutmasındaki nedenler arasında Max’in bitmek bilmeyen intikam duygusu, düşmanları ve mermilerinin de etkisi olduğunu söyeyebiliriz.

“Max Payne 3” Oyun Videosu

“Max Payne 3” İndir Download Satın Al

“Max Payne 3” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com