Kategoriler
Oyun

PC İçin Dedektiflik ve Macera Oyunu – Gone Home

“Gone Home” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Macera olan oyunun çıkış tarihi 15 Ağustos 2013. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC.

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 19,99 dolar olan “Gone Home” oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %50 indirimle 9,99 dolardır.

“Gone Home” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

1.8 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 2 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP SP2 yada üstü.

gone home

“Gone Home” Nedir? “Gone Home” Oyun Özellikleri

Bioshock yapımında görev alan bir ekip tarafından kurulan Fullbright Company oyunculara keşif, araştırma ve iz sürme gibi öğelere dayanan; şiddetten uzak ve gizem yüklü bir First Person oyunu sunuyor. Bir senedir Avrupa’yı turlamakta olan Katie Greenbriar, sonunda ailesinin yeni taşındığı eve döner ama vardığı ev bomboştur; ne annesi, ne babası, ne de kardeşi ortalarda görünmektedir. Katie kapının üzerine iliştirilmiş, kardeşi Samantha tarafından yazılan bir not ile karşılaşır. Sam notta ablasına kendisini bulmak için uğraşmamasını, anne ve babasının nerede olduğunu bilmesini istemediğini, günün birinde tekrar görüşeceklerini söylemektedir. Katie eve girer ve neler döndüğünü anlamak için etrafı araştırmaya başlar.

“Gone Home” Video

“Gone Home” İndir Download Satın Al

“Gone Home” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com