Kategoriler
Oyun Özel

PC İçin Dövüş ve Kavga Oyunu – Mortal Kombat Komplete Edition

“Mortal Kombat Komplete Edition” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Dövüş – Kavga olan oyunun çıkış tarihi 3 Temmuz 2013. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3 – PSV

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 29,99 dolar olan “Mortal Kombat Komplete Edition” oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %50 indirimle 14,99 dolardır.

“Mortal Kombat Komplete Edition” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core i5 2.6 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 4 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 1 GB (GeForce GTX 560 yada üstü) olması gerekiyor ve İşletim sistemi ise Windows Vista/7/8.

Mortal Kombat Komplete Edition

“Mortal Kombat Komplete Edition” Oyun Özellikleri

Dev dövüş oyunu markası, son bölümüyle şimdi PC’de! Bütün dövüşçülerle ve her birinin eşsiz fatality’leriyle ölümcül turnuvayı siz de yaşayın. Rakiplerinizi geleneksel 1’e 1 maçlarda veya Tag Team modunda yok edin; ve vahşi fatality’ler ile şaşırtıcı X-ray hareketlerini kullanarak saldırılarınıza tamamen yeni bir boyut katın.

Önemli; Aktivasyon anahtarı geçerli bir Steam hesabında kullanılmalıdır. İnternet bağlantısı gerektirir. Ayrıca Windows XP, DirectX 9.0c ve altı desteklenmemektedir.

Sponsorlu Bağlantılar

“Mortal Kombat Komplete Edition” Oyun Videosu

“Mortal Kombat Komplete Edition” İndir Download Satın Al

“Mortal Kombat Komplete Edition” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com