Kategoriler
Oyun

PC İçin Keçi Simülasyon (Goat Simulator) Oyunu Ön Siparişe Başladı

Siz Bir Keçisiniz

Hiç keçi olmayı düşündünüz mü? Eğer düşünmediyseniz artık düşünün. Çünkü Coffee Stain isimli oyun firması bir keçi simülasyon oyunu geliştirdi. Bu oyunda bir keçisiniz. Peki ne mi yapacaksınız? Bir keçi ne yapıyorsa onu yapacaksınız. Sadece şu kadarını bilin ki bol bol etrafınızdakileri boynuzlayıp zıplıyorsunuz.

Yoğun İstek Üzerine Ön Sipariş Alınıyor

Orjinal ismi Goat Simulator, Türkçesi ise Keçi Simülatörü olan oyun ile ilgili çıkan ilk videodan sonra ikinci video ddayayınlandı. Ama bu videolar bile yoğun bir talep gelmesine yetti. Öyle ki bir çok kişi tarafından gelen talep üzerine oyun firması ön sipariş almaya başladı. Henüz kesin yayınlanma tarihi verilmeyen oyun şimdilik sadece bilgisayar platformu için ve multiplayer özelliği bulunmamakta. Oyunu 9.99 dolara ön sipariş vermek için http://www.goat-simulator.com/ adresine giderek Steam’e bağlanmanız gerekiyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Goat Simulator-Keçi Simülasyonu Oyunu

Ancak an itibarıyla hem sitedeki bağlantı kısmı çalışmıyor, hem de Steam’de ilgili sayfa bulunamıyor. Yakında düzenleme gelecektir muhtemelen. Açık dünya haritası bulunan Goat Simulator’da sadece tek kişilik oyun modu bulunuyor. Oyun ilkbahar aylarında satışa sunulacak. First Alpha Video

Steam Pre Order Trailer

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com