Kategoriler
Oyun

PC İçin Keçi Simülasyonu Oyunu – Goat Simulator

“Goat Simulator” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Simülasyon olan oyunun çıkış tarihi 1 Nisan 2014. Coffee Stain Studios tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını da yine Coffee Stain Studios üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC.

“Goat Simulator” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core i5 2.0 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce 8800 GTS yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 2 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP(SP3)/Vista(SP2)/7/8.

Sponsorlu Bağlantılar

Goat Simulator

“Goat Simulator” Nedir? “Goat Simulator” Oyun Özellikleri

Oyunda çılgın, dili dışarda gezen bir keçiyi yönetiyoruz ve küçük bir kasabayı adeta yerle bir ediyoruz. Tabi bunu yaparken ne kadar çok çılgınlık yaparsak, o kadar çok puan topluyoruz. Keçimiz “E” tuşuyla önündeki nesnelere dil atıp onları diline yapıştırarak yanında götürebiliyor. Götürmekten sıkıldığınızda ise farenizin sol tuşuyla nesneye kafa atıp onu metrelerce öteye fırlatmanız mümkün. Tabi “nesne” derken bunun içerisinde basketbol topları, patlayıcı tüpler, sandalyeler, masalar, çitler, kutular, insanlar, arabalar gibi birçok farklı şey bulunuyor. Ne kadar çok yıkım yaratırsanız, o kadar çok puan alıyorsunuz. Tabi etrafta bulunan yataklar ve trambolinlerle zıplayarak binaların tepesine çıkıp, oradaki havalandırmalarla daha da yükseğe zıplamanız mümkün.

“Goat Simulator” Oyun Videosu

“Goat Simulator” İndir Download Satın Al

“Goat Simulator” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com