Kategoriler
Oyun

PC İçin Klasik Rol Yapma (RPG) Oyunu – South Park: The Stick of Truth

“South Park: The Stick of Truth” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Klasik RPG olan oyunun çıkış tarihi 6 Mart 2014. Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını Ubisoft üstlenmiş durumda. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3.

“South Park: The Stick of Truth” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.0 GHz GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce 8800 GT yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 4 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP(SP3)/Vista(SP2)/7(SP1)/8.

Sponsorlu Bağlantılar

South Park The Stick of Truth

“South Park: The Stick of Truth” Nedir?

Oyunda South Park’a gelen yeni bir ailenin çocuğunu yönetiyoruz. Neden buraya taşındığımız belli değil. Tek bildiğimiz şey ağzımızı bıçağın bile açamadığı. Babamızdan ilk görevimizi aldıktan sonra sokağa çıkıyor ve maceraya adımımızı atıyoruz. Macera dediğime pek bakmayın, çünkü her şey oyundan ibaret. Kasabadaki çocukların oynadığı bu oyun hepimizin zamanında yapmak istediği ama yapamadığı bir şey aslında. Dungeons and Dragons’ı sokaklara taşımak ve gerçekten yaşamak. The Stick of Truth da bize tam bu duyguyu yaşatıyor. Oyunumuzun hikayesi basit. The Stick of Truth’u (Doğruluk Çubuğu) elimizde tutmak. Çubuğumuz Cartman’ın önderliğindeki insanlarda bulunuyor. Bu krallığa (!) katılmamızın ardından elflerin saldırısına uğruyoruz ve çubuğu kaybediyoruz.

“South Park: The Stick of Truth” Oyun Videosu

“South Park: The Stick of Truth” İndir Download Satın Al

“South Park: The Stick of Truth” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com