Kategoriler
Oyun

PC İçin Legodan Yüzüklerin Efendisi Oyunu – LEGO The Lord of the Rings

“LEGO The Lord of the Rings” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Aksiyon olan oyunun çıkış tarihi 23 Aralık 2012. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3 – PSV – Wii – 3DS – NDS

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 29,99 dolar olan “LEGO The Lord of the Rings” oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %50 indirimle 14,99 dolardır.

“LEGO The Lord of the Rings” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Quad Core 2.7 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 1 GB RAM (2 GB RAM – Vista/7) ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce 9800 GTX yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 8 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP(SP3)/Vista/7.

LEGO The Lord of the Rings

“LEGO The Lord of the Rings” Oyun Özellikleri

Orijinal Yüzüklerin efendisi filmleri üçlemesini temel alan bu oyun; Yüzük Kardeşliği, İki Kule ve Kralın Dönüşü filmlerinin orijinal hikayesini izleyerek, oyuncuları birçok espri öğesi ve LEGO yapısının sunduğu sonsuz değişkenlikle dolu destansı bir hikayeyi yaşamaya davet ediyor. Tüm dünyayı tehdit eden kadim bir büyülü yüzüğü yok etme görevini üstlenmiş olan Frodo, bu zorlu görevin stresini yaşayarak evinden ayrılıp zorlu bir yolculuğa çıkmıştır.

Yüzük ise bulunmak istemektedir ve onun yok edilebileceği tek yer olan Mount Doom’a giden yolda, Orklar ve birçok korkunç düşman Frodo’yu beklemektedir. Ona yardım etmek için Gezgin Aragorn, Büyücü Gandalf, Elf Legolas, Cüce Gimli, Gondor’lu Boromir, ve Frodo’nun hobbit arkadaşları olan Sam, Merry, Pippin tarafından oluşturulan bir kardeşlik kurulur. Bu karakterleri yöneterek oyuncular yüzüğü yok etmek adına çıktıkları macerada mistik bölümleri keşfecedek, bulmacaları çözecek ve dalga dalga gelen düşman yığınlarını alt edecekler.

Sponsorlu Bağlantılar

“LEGO The Lord of the Rings” Oyun Videosu

“LEGO The Lord of the Rings” Satın Al

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com