Kategoriler
Oyun Özel

PC İçin Macera ve Bilim Kurgu Oyunu – The Wolf Among Us

“The Wolf Among Us” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Macera olan oyunun çıkış tarihi 11 Ekim 2013. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3 – PSV

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 24,99 dolar olan “The Wolf Among Us” oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %33 indirimle 16,74 dolardır.

“The Wolf Among Us” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 3 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 3 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 1024 MB (GeForce GTX 460 yada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 2 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP(SP3)/7/8.

the wolf among us

“The Wolf Among Us” Nedir? “The Wolf Among Us” Oyun Özellikleri

Herkes Quantic Dream’in oyunları ile övünürken Telltale’ı geriye atmak kesinlikle haksızlık olur (böyle yapılıyor diye demiyorum). Nitekim her ne kadar QD oyunlarına bayılsam da eleştirilerin çoğuna onay vererek Telltale’ın oyunlarının Heavy Rain veya Beyond’dan daha çok “oyun” olduklarını düşünüyorum. Neyse bu konuda sayfalarca yazabilirim o yüzden kısa kesip konumuza geçelim. Bill Willingham, 2002 yılında Vertigo Comics ile anlaşarak yeni bir çizgi roman serisine başladı. Bu serinin adı ise Fable’dı. Masal anlamına gelen Fable’ın hikayesi ise yıllarca okuduğumuz masal kahramanları hakkında, bu aynı zamanda Wolf Among Us’ın da temasını oluşturuyor.

“The Wolf Among Us” Video

“The Wolf Among Us” İndir Download Satın Al

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com