Kategoriler
Oyun

PC İçin Macera ve Dedektiflik Oyunu – The Raven: Legacy of a Master Thief

“The Raven: Legacy of a Master Thief” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Macera olan oyunun çıkış tarihi 23 Temmuz 2013. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC – Xbox 360 – Play Station 3

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 24,99 dolar olan “The Raven: Legacy of a Master Thief” oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %34 indirimle 16,49 dolardır.

“The Raven: Legacy of a Master Thief” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core 2 Duo 2.0 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 2 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 256 MB (GeForce 7600 GS yada üstü) olması gerekiyor ve İşletim sistemi ise Windows XP(SP3)/Vista(SP1)/7, internet bağlantısı.

The Raven Legacy of a Master Thief

“The Raven: Legacy of a Master Thief” Oyun Özellikleri

The Raven bizleri ilk  olarak 1960’ın Paris’ine götürüyor. Centilmen usta bir hırsız olan The Raven bütün Avrupa  tarafından aranıyor. The Raven’da üç tane baş karakter bulunuyor. Polis Memuru Anton Jakob Zellner,  Dedektif Nicolas Legrand ve The Raven. The Raven, Avrupa’da bulunan en tehlikeli suçlulardan biri  olarak biliniyor. Dedektif Nicolas ise bir hırsızlık sırasında onunla karşılaşıyor ve onu yaralıyor. Daha sonra ise 1964’ün Londra’sına gidiyoruz. Eski bir antik yakut – ayrıca Sphinx’in gözlerinden  biri olarakta biliniyor – İngiltere Müzesi’nden çalınıyor. Nicolas suç mahallinde bir kuzgun tüyü  farkediyor. Bu da kafalara şu soruyu getiriyor ister istemez: Acaba birisi kuzgun ayak izlerini mi takip ediyordu? Dört yıl önce vurulmuş olan The Raven’ın geri döndüğü düşünülüyordu.

“The Raven: Legacy of a Master Thief” Video

“The Raven: Legacy of a Master Thief” İndir Download Satın Al

Sponsorlu Bağlantılar

“The Raven: Legacy of a Master Thief” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com