Kategoriler
Oyun

PC İçin Macera ve Gizem Oyunu – The Novelist

“The Novelist” Oyunu Bilgisi

Oyunu indirebilmeniz için satın al seçeneğiniz var. Oyun türü olarak Macera olan oyunun çıkış tarihi 10 Aralık 2013. Windows İşletim sistemi için indireceğiniz bu oyunu oynayabileceğiniz platformlar PC.

Sponsorlu Bağlantılar

İndirimli Oyun; 19,99 dolar olan “The Novelist” oyunu store.steampowered.com oyun satış mağazasında %25 indirimle 14,99 dolardır.

“The Novelist” Sistem Gereksinimleri

Windows İşletim Sistemi İçin Sistem Gereksinimleri;

Core i5 2 GHz işlemci isteyen oyun için ayrıca Ram olarak 4 GB RAM ihtiyacınız var. Ekran kartı 512 MB (GeForce 8800 GT ada üstü) olması gerekiyor ve bilgisayarınızın Hard diskinde 1 GB hard diskinizde boş alan olması gerekiyor. İşletim sistemi ise Windows XP(SP2)/Vista(SP1)/7(SP1)/8.

The Novelist

“The Novelist” Nedir? “The Novelist” Oyun Özellikleri

The Novelist, kariyerini etkileyeceğine inandığı bir romanı bitirmek için ailesiyle birlikte şehirden uzak sakin bir eve taşınan Dan Kaplan isimli yazarın dramatik/doğa üstü hikayesini anlatıyor ve soruyor: “Sevdiğin insanları unutup, görmezden gelerek hayallerine ulaşabilir misin?” Peki biz bu oyunun neresindeyiz? Yazar Kaplan ve ailesinin taşındığı yeni evin hayaleti olarak bu aile dramına ortak oluyoruz. Ancak amacımız korkutmak, ortalığı darma duman etmek değil. Ailenin düşüncelerini okuyacak, hatıralarını keşfedecek, her birinin arzularını öğreneceksiniz. Aile bireylerinin sizi görmemesini sağlamalı yoksa travmalara yol açabilirsiniz. Ama hepsinden öte yapacağınız seçimler oyunun gidişatına, ailenin huzuru ve sizin kaderinize etki edecek. Ancak seçimlerde kolay cevaplar bulunmuyor ve her seçim beraberinde bir bedel getiriyor.

“The Novelist” Oyun Videosu

“The Novelist” İndir Download Satın Al

“The Novelist” Resmi Sitesi (Official Site)

Sponsorlu Bağlantılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Teknoloji6.com